Jyske Bank

Jyske Bank,

Lyngby-Taarbæk
16-05-2019

DevOps specialist til spændende agilt IT-miljø i Lyngby

Kontakt

Jyske Bank

Klampenborgvej 205
2800
Lyngby
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
16-05-2019
Udløber:
30-05-2019
Kviknummer:
LJA-73434573
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
IT og web
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du være med til at inspirere og sætte DevOps-rammerne for over 20 agile udviklingsteams i Danmarks næststørste bank?  

 

Vi ønsker en høj modenhed og understøttelse af alle disciplinerne indenfor DevOps i vores udviklingsteams. Vores vision er, at DevOps er en integreret del af kulturen i vores agile udviklingsteams. Den rejse er startet, og du skal være med. 

 

Jobbet

Sammen med teamet skal du hjælpe med at definere best practices samt varetage og videreudvikle de services, vi tilbyder de agile udviklingsteams indenfor test, build, release og monitorering på vores platforme for .NET, Java og frontendudvikling.  

 

Vi har i dag en Build og Release proces, som har en høj grad af automatisering, men vi vil gerne sikre, at vores udviklingsteams har endnu mere konfiguration af infrastrukturen i koden. 

 

Med mange udviklingsteams skal vi konstant balancere mellem høj frihed og ansvar i de enkelte teams med en mere effektiv kontrol over udviklingsprocesser og værktøjer. 

 

Teamet

Vi er en del af Jyske Banks produkt- og it-organisation, der i tæt samarbejde med de forretningsunderstøttende enheder leverer forretnings- og it-løsninger til hele Jyske Bank. Teamet består af otte kollegaer plus Product Owner og Scrum Master. Vi er repræsenteret i både Silkeborg og Lyngby. Dit arbejdssted er i Lyngby.

 

Din profil

Vi forestiller os, at du har udvikler-baggrund fra .NET eller Java fra et team med ansvar for både udvikling og drift af applikationen. Du motiveres af at rådgive udviklerne og udfordre dem fagligt, når der skal findes løsninger. 

 

Desuden er du kendetegnet ved, at du:  

 

  • brænder for at komme ud at hjælpe udviklingsteams

  • er selvstændig, udadvendt og opsøgende

  • er en solid teamplayer

  • finder, at feedback er en naturlig del af din læring og udvikling af andre

  • har en stor gennemslagskraft  

  • er proaktiv og involverer dig i forandringer. 

 

 

Det er en fordel, hvis du har erfaring med agile leverancemetoder og gerne fra en større virksomhed i den finansielle branche. Vi ønsker os en kollega, der ikke bare kan levere fagligt, men også kan bidrage positivt til det sociale miljø i afdelingen.   

 

For at komme i mål med DevOps-rejsen så skal du selv forvente 1-2 rejsedage pr. måned, da vi servicerer udviklingsteams i både Lyngby og Silkeborg.  

 

Hvis du er den rigtige kandidat, tilbyder vi dig 

Attraktiv løn- og pensionspakke, fleksible lønpakker, sundhedsforsikring, dækning ved kritisk sygdom og heltidsulykkesforsikring. Vi har adskillige aktive medarbejderforeninger. Desuden har vi frokostordning, og så tilbyder vi selvfølgelig vores medarbejdere fordelagtige vilkår i banken.

 

Ansøgning

Vi behandler ansøgningerne løbende og ønsker at besætte stillingen snarest muligt. Senior HR Partner Karsten Seeberg, Sebbe vil tage sig af din ansøgning.

 

Mere information

Interesseret? Så kan du ringe og få mere at vide:

 

Philip Juhl

Teamleder

Afdeling: Agil metode og Udviklingsstøtte

Telefon: 89897832

Mobil: 60 61 36 76

 

Mattias Clausen

Leder - Databaseudvikling og testdata og DevOps

Afdeling: Agil metode og Udviklingsstøtte

Telefon: 89897907

Mobil: 40 21 27 07

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Nykredit
København, Storkøbenhavn
Virksomhedsprofiler