Nykredit

Nykredit,

København
23-07-2020

Data warehouse-arkitekt med erfaring inden for Microsoft Azure til København eller Aalborg

Kontakt

Nykredit

Praktisk information
Oprettet:
23-07-2020
Udløber:
24-08-2020
Kviknummer:
LJA-80716118
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
IT og web
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Brænder du for data warehousing, og har du prøvet kræfter med Microsoft Azure i et hybrid cloud/on-premise warehouse? Er du stærk til at omsætte forretningsbehov til klare målbilleder, og er du god til at bygge relationer samt skabe overblik, når kompleksiteten er stor? Så er du måske vores nye Solution Architect hos Business Intelligence & Advanced Analytics.

 

Dit nye job

I dit nye job træder du ind i et leveranceområde med fokus på Nykredits kommercielle aktiviteter, hvor vi dagligt udvikler dataløsninger på tværs af fem teams. Sammen med leverancelederen for sporet bliver det din opgave at sikre en god styring af arkitekturen, så den følger det samlede målbillede. Du er en vigtig del af udviklingsprocessen fra start til slut, og din primære rolle er at designe, styre og guide tekniske leverancer på tværs af udviklingsteams. I det daglige får du støtte af de tre øvrige arkitekter i værdistrømmen, så I sammen kan sikre en robust udvikling af området.

 

I cirka halvdelen af din tid er du tilknyttet et dedikeret cloudteam, som har til opgave at arbejde på, at Nykredits rejse ind på Microsoft Azure bliver en succes. Vi har været i gang i ca. to år med særligt fokus på Advanced Analytics, men tager nu en række vigtige skridt i tæt samarbejde med BEC med henblik på at bygge vores fremtidige platform. Vores nuværende on-premise warehouse er baseret på en Oracle Exadata Appliance-løsning med Informatica som ETL-værktøj. Det nye bygges ved brug af Microsoft Azure Cloud Services såsom Data Lake, Synapse og Power BI. DevOps, CI/CD, Infrastructure as Code, API, AI & ML, Docker/Kubernetes, Python og R må du meget gerne kende til.

 

Dine ansvarsområder

Nøgleleverancerne i din nye position er fastholdelse af arkitekturmålbilleder og governance på både den nye og eksisterende platform, hvor løsninger samtidig designes med udgangspunkt i forståelse af forretningsønsker og behov. Du bliver optaget af design af nye løsninger og herunder integrationer, kvalitetssikring, dokumentation af målbilleder og beslutninger samt sparring med udviklere om implementering. Derudover er du involveret i eksekvering på tværs af teams og partnere samt i anvendelse af Best Practice og ajourføring af viden og standarder.

 

Dine kvalifikationer og evner

Vi forestiller os, at du har en bachelorgrad i softwareudvikling eller datalogi samt minimum 5 års erfaring med data warehousing og herunder data lineage, data cataloging, data security models, robust data integration design patterns, data vault og dimensionel datamodellering. Det er særligt vigtigt, at du har erfaring med opbygning af dataplatforme i cloud og integrationer af on-premise/cloud samt cloud/cloud. Kendskab til streaming/eventdataplatforme, data hubs, data lakes og data virtualization er en fordel.

 

Vi forventer, at du hurtigt kan forstå nye teknologier, så du kan foreslå løsningsalternativer på forretningsproblemer samt estimere de finansielle konsekvenser af disse. Yderligere forventer vi, at du er:

  • åben, udadvendt, forandringsparat og nysgerrig

  • stærk til at videreformidle komplekse tekniske problemstillinger

  • ansvarlig og selvkørende

  • god skriftligt og mundtligt på dansk og engelsk.

 

Det er desuden vigtigt, at du har god forståelse for en organisations politiske klima, har stor gennemslagskraft og ved, hvordan man opnår indflydelse.

 

Din nye afdeling

Du er en del af kompetenceområdet Solution og Application Architects, som er placeret i Nykredits IT-område. Vi er ca. 25 motiverede og kompetente specialister, som værdsætter stærkt samarbejde, omfattende videndeling og en positiv og energisk arbejdskultur. Du hører til på vores kontor i København eller Aalborg og skal forvente en del rejseaktivitet til møder hos BEC i Roskilde.

 

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt afdelingsdirektør Thomas Rix, 44 55 52 37 eller seniorrekrutteringspartner Rasmus Bothmann, 44 55 18 69.

 

Vi inviterer løbende til samtale.

Ansøgningsfrist: 24. august 2020

 

 

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.


Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Nykredit, Center Middelfart
Middelfart, Fyn
Nykredit - Center Viby
Aarhus, Østjylland
Virksomhedsprofiler