Nykredit

Nykredit,

København
16-10-2020

Compliance Officer til Nykredits compliancefunktion i København

Kontakt

Nykredit

Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
16-10-2020
Udløber:
28-10-2020
Kviknummer:
LJA-81278412
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Brænder du for at arbejde med compliance, og har du lyst til at bistå ledelsen i Nykredit-koncernen med at sikre, at Nykredit overholder lovgivningen?

Dit nye job

Overholdelse af regler er af central betydning for Nykredit-koncernen. Compliancefunktionens primære opgave er at overvåge, at Nykredit lever op til lovgivningens krav, når vi leverer produkter og ydelser til kunderne, og at der leveres i en høj kvalitet. I Nykredit er compliancefunktionen en central enhed, og vores faglige ansvarsområde omfatter al den lovgivning, som Nykredit er underlagt. Funktionen er opdelt i to enheder: Banking & Wealth Compliance og Risk, Financial & Operational Compliance. Stillingen er placeret i vores Risk, Financial & Operational Compliance, hvis faglige ansvarsområde bl.a. omfatter overvågning af efterlevelse af regler for markedsrisiko, kreditrisici, IT-risici og kapital- og likviditetsrisici. Der er således gode muligheder for både at specialisere sig, men også for at arbejde med forskelligartede fagområder.

Dine væsentligste arbejdsopgaver er: 

  • at gennemgå processer, systemer og kontroller i forretningen og vurdere, om de fungerer effektivt, og om regler og lovkrav bliver overholdt

  • løbende at rådgive forretningen om compliancerelaterede spørgsmål

  • at rapportere resultaterne af dine gennemgange til ledelsen i de forskellige forretningsområder.

 

Din hverdag vil være præget af tæt dialog med ledelsen og medarbejdere i hele koncernen, og du får et godt indblik i koncernens mange forretningsområder. Vi tror på frihed under ansvar. Det betyder, at du får væsentlig indflydelse på de opgaver, du er med til at løse.

Din erfaring

Vi forestiller os, at du har en videregående økonomisk, revisionsmæssig, finansiel eller juridisk uddannelse som fx cand.merc.aud., cand.polit, cand.oecon, cand.merc. jur., eller cand.jur. Har du et par års erfaring med finansiel lovgivning er det en fordel, men er du nyuddannet og har lysten og viljen til at lære, lover vi at hjælpe og støtte dig med et team af dygtige kolleger. Du er analytisk og struktureret og kan lide at arbejde proaktivt og selvstændigt. Det falder dig naturligt at samarbejde med forretningen samt opbygge relationer. Endelig har du personlig gennemslagskraft og er god til at formidle dine budskaber på en enkel og forståelig måde både skriftligt og mundtligt.

Din nye arbejdsplads

Nykredit tilbyder et udfordrende job i en spændende virksomhed, hvor faglig og personlig udvikling prioriteres højt. Vores hverdag er spændende, travl og fyldt med udfordringer. Vi arbejder i et uhøjtideligt miljø med godt humør, hvor vi samtidig stiller store krav til indsats og resultater, hvilket giver os et stærkt fællesskab og gør Nykredit til mere end bare en arbejdsplads. Vi brænder for at tilføre forretningen værdi ved at levere forretningsorienteret compliancerådgivning på højeste niveau, som understøtter udviklingen af hele Nykredits virksomhed. Du bliver en del af et stærkt fagligt miljø i Compliance, som er en afdeling bestående af 18 medarbejdere.

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt funktionschef Kristina Petersen, 44 55 93 27 eller seniorrekrutteringspartner Christian L. Henningsen, 44 55 18 43.

Vi inviterer løbende til samtale, så vi ser frem til at modtage CV og ansøgning snarest muligt. Ansøgningsfrist: 29. oktober 2020

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.


Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler