Nykredit

Nykredit,

København
27-12-2018

Chefkunderådgiver på kreditobligationer til institutionelle kunder i Nykredit Markets, København

Kontakt

Nykredit

Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Tlf: 70 10 90 00
Praktisk information
Oprettet:
27-12-2018
Udløber:
13-01-2019
Kviknummer:
LJA-69141524
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du være en del af et område i vækst? Kreditformidling til erhvervsvirksomheder og pengeinstitutter er et område i hastig vækst i Nykredit. Især ses et stigende finansieringsbehov via obligationsudstedelser både fra erhvervsvirksomheder og pengeinstitutter. Her har Nykredit Markets et særligt fortrin i kraft af en stærk distributionskraft samt stærke interne rådgivnings- og analysekompetencer.

 

Er du udadvendt og opsøgende af natur med en stærk faglighed inden for kreditobligationer, og har du overbevisende kommunikationsevner og personlig fremtræden? Så er du måske vores nye salgskollega på kreditområdet i afdelingen Institutionals, Partner Banks and Frequent Issuer Desk.

 

Relevant baggrund

Vi forventer, du har en længere videregående uddannelse som fx cand.merc eller cand.polit og flere års erfaring fra en lignende stilling i den finansielle sektor.

 

Din arbejdsform

Nykredit Markets er en krævende arbejdsplads, og vi forventer, at du

 

  • besidder en stærk faglighed på virksomhedsobligationer

  • har stærke salgsevner, som giver vores kunder tryg og værdirelateret performance

  • formår at videreformidle komplekse problemstillinger i form af klare og tydelige budskaber

  • er performanceorienteret i et arbejdsmiljø med et højt tempo

  • er konkurrenceorienteret og målrettet; på egne såvel som holdets vegne

  • er iderig og ser muligheder frem for begrænsninger

  • er en holdspiller og en super god kollega med et positivt og løsningsorienteret livssyn.

 

 

Din nye arbejdsplads

Du vil indgå i et fantastisk team på 15 personer, hvor holdånd, samarbejde og performance går op i en højere enhed. Du vil få din egen portefølje af institutionelle kunder på kreditområdet, hvor der selvfølgelig også vil blive taget hensyn til dine nuværende kunderelationer. Du skal være en stabil arbejdskraft, som leverer en struktureret indsats og understøtter vores udstedelser gennem FID og DCM i fremmedkapital.

 

Organisation

Du vil få opbakning til din kundeportefølje fra relevante afdelinger i Nykredit med aspekter som eksempelvis research på både mikro- og makroniveau, CIB og DCM. Det er således også din opgave at bidrage til, at samarbejdet fungerer overalt i værdikæden, så kunden altid vil opleve et samlet Nykredit på et højt niveau.

 

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt underdirektør Christian de Bang, 44 55 13 74.

 

Ansøgningsfrist: 13. januar 2019

 

OM NYKREDIT

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Arbejdernes Landsbank Fredericia
Fredericia, Syd- og Sønderjylland
Nykredit
København, Storkøbenhavn
Virksomhedsprofiler