Nykredit

Nykredit,

København
22-06-2020

Cash Manager til Storkunder København

Kontakt

Nykredit

Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
22-06-2020
Udløber:
16-07-2020
Kviknummer:
LJA-80512246
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Nykredit har ambitiøse mål med erhvervsbanken, og Cash Management er en af hjørnestenene i at få nye helkunder. Skal du være med?

 

Dit kommende job

Som Cash Manager bliver dit primære ansvarsområde at drive Cash Management-salget i Storkunder København samt i begrænset omfang at bistå regionens fire erhvervscentre. Du kommer til at arbejde med rådgivning og salg - specielt overfor nye kunder. Vores erhvervsbank er i god vækst, og du vil opleve en spændende dagligdag med masser af kundekontakt til virksomheder inden for handel, industri, liberalt erhverv og serviceerhverv.

                                 

Dine ansvarsområder bliver at:

 

  • rådgive om betalingsformidling, systemintegration og likviditetsstyring

  • bidrage til udviklingen af nye og bestående kunder

  • agere tovholder og styre komplekse Cash Management-opgaver samt gennemføre og følge op på dem

  • have fokus på kundeoplevelsen og yde maksimal støtte til vores erhvervsrådgivere

  • bidrage til kundeteamet og styrke kunderelationen.

 

Din erfaring

Du har erfaring med Cash Management fra en lignende stilling og har kendskab til likviditetsstyring og likviditetsoptimerende produkter som fx Cash Pool. Kendskab til økonomisystemer og virksomheders arbejdsprocesser i finans- og bogholderifunktioner er en nødvendighed for dig i dit daglige arbejde. Du er vant til at opbygge netværk både internt og eksternt. Du har gode samarbejds- og kommunikationsevner, og så trives du med at opbygge en tæt og langvarig kunderelation.

 

Din nye arbejdsplads

Du bliver en del af et stærkt fagligt miljø med to andre Cash Managers, 11 storkunderådgivere og otte assisterende storkunderådgivere. Vi har et tæt samarbejde med Region Sjælland på Cash Management-området, og på landsplan er der et godt fagligt miljø, som koordineres af vores centrale forretningsudviklingsenhed. Storkunder København har til huse i dejlige omgivelser på Kalvebod Brygge 47 sammen med en masse gode kolleger fra Nykredit Banking og andre funktioner i Nykredit. Vi har egen kantine og central beliggenhed.

                           

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt storkundedirektør Jens Kjeldgaard, 22 22 20 73 eller seniorrekrutteringspartner Tine Wilhelmsen, 44 55 57 89. 

 

Vi inviterer løbende til samtale.

Ansøgningsfrist: 16. juli 2020

 

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Jyske Bank - Holstebro
Holstebro, Vestjylland
Virksomhedsprofiler