Nykredit

Nykredit,

København
07-11-2019

C#-udvikler til IT Capital Markets

Kontakt

Nykredit

Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Tlf: 70 10 90 00
Praktisk information
Oprettet:
07-11-2019
Udløber:
29-12-2019
Kviknummer:
LJA-77239565
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
IT og web
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Brænder du for IT-udvikling, og har du mod på at indtage en central rolle i udviklingen af Nykredit Capital Markets IT-systemer?

 

Dit kommende job

Du bliver en del af et ambitiøst og agilt udviklingsteam i IT Capital Markets, hvor vi har ansvaret for at udvikle koncernens IT-løsninger på Capital Markets-området. Du indgår i et team, der allerede består af en række erfarne og dygtige udviklere. Teamet varetager proces- og systemunderstøttelsen for koncernens handels- og kapitalforvaltningsområder.

 

Du har erfaring med Capital Markets-området, C# og agil udvikling

Du er en forretningsfokuseret udvikler med domæneviden inden for Capital Markets-området. Du er stærk i C#/.NET og har muligvis også erfaring inden for et eller flere af følgende programmeringssprog: C++, SQL, Delphi, Oracle SQL/PLSQL.

 

Derudover er du vant til at arbejde agilt og er en holdspiller af natur. Du sætter en ære i at levere kvalitet og sikre fremdrift for, at teamet kan skabe de bedste resultater. Det er vigtigt, at du formår og trives med at arbejde i brydningsfeltet mellem IT og forretningen. Og det er en stor fordel, hvis du har domæneviden og erfaring med IT-udvikling inden for Capital Markets-området.

 

Dit nye team

Vores team har ansvaret for udvikling, forvaltning og support af egenudviklede IT- og integrationsløsninger på Capital Markets-området. Løsningerne er yderst kritiske for Nykredit, da de bl.a. systemunderstøtter forvaltning af ca. 1.000 mia kr. i Nykredit Portefølje Administration og Asset Management.

 

Vores ansvarsområde inkluderer bl.a. at designe, udvikle, implementere og teste IT-systemer i tæt samarbejde med vores partnere i Nykredit Asset Management og Nykredit Markets. Vi er eksperter i at omsætte de stigende og komplekse forretningskrav til effektive IT-løsninger. Flere af vores IT-løsninger retter sig mod de systemer, der anvendes i forretningen som eksempelvis: SimCorp Dimension, Summit, Ideas og BEC-platformen.

 

Vores team arbejder med en prioriteret backlog, hvor opgaverne kommer fra større koncernprojekter samt fra de respektive forretningsområder. Vi har en uformel omgangstone i teamet, og du bliver en del af et fagligt udfordrende og dynamisk miljø, hvor vi vil sikre, at din udvikling og karriere altid er i bevægelse.

 

Din nye arbejdsplads

Du bliver en del af scrumteamet Solutions I i IT Capital Markets, som pt. består af ni udviklere og er en del af enheden Digital, Change & IT. Teamet er fysisk placeret i vores hovedkontor på adressen Kalvebod Brygge 1-3, 1780 København V.

 

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt afdelingsdirektør Kasper Nybo Hansen, 44 55 21 30 eller seniorrekrutteringspartner Rasmus Bothmann, 44 55 18 69.

 

Vi inviterer løbende til samtale.

Ansøgningsfrist: 29. december 2019

 

 

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.


Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Jyske Bank
Silkeborg, Midtjylland
Virksomhedsprofiler