Gem annonce
Nykredit

Nykredit,

København
10-06-2021

C#-studentermedhjælper til Nykredit BizTech Wealth

Kontakt

Nykredit

Praktisk information
Oprettet:
10-06-2021
Udløber:
25-06-2021
Kviknummer:
LJA-82234452
Jobtype:
Studenterjob
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
IT og web
Beliggenhed

Brænder du for at arbejde med .Net i et effektivt og kvalitetsbevidst Scrum-team, hvor flere agile udviklingsteams arbejder tæt sammen mod et fælles mål? Så er du måske vores nye studentermedhjælper.

I BizTech Wealth er vi ansvarlige for de systemer, Nykredit benytter inden for markedsdata, risiko, investering og formueforvaltning. Vi er desuden ansvarlige for at levere strategisk og teknisk sparring ift. forretningsudvikling. Det er vores opgave at sætte strøm til Wealth-strategien. Udover at anvende markedsledende standardløsninger supplerer vi med egenudviklede løsninger samt med integrationsløsninger, der går på tværs af leverancestrømmen.

Bring dine kompetencer i spil

Du bliver en del af et team i vores Wealth-afdeling - et selvorganiserende, distribueret udviklingsteam som primært er bemandet i København. Dit team består ud over dig af en række udviklere, en Scrum Master, en Product Owner, en arkitekt og en analytiker.

Teamet er et af flere udviklingsteams, der udvikler integrationer mellem systemer brugt i Nykredit Wealth. Herunder blandt andet SimCorp Dimension, Summit og Ideas.

Vi søger en studentermedhjælper (udvikler), som:

  • er i gang med en relevant teknisk uddannelse som f.eks. software ingeniør, datalog, datamatiker, cand.it. eller lignende

  • har lyst til at lære om automatiseret test og CI/CD

  • har kendskab til, eller lyst til at lære mere om backend udvikling i .Net (jo mere erfaring jo bedre)

  • tænker analytisk og formår at nedbryde problemstillinger til håndterbare størrelser

  • taler og skriver godt engelsk, da meget af vores kommunikation foregår på engelsk

  • har erfaring med Git.

 

Det er et plus, hvis du har kendskab til REST services, Blazor, modellering og design af Oracle databaser, Bamboo og Octopus. Som person er du struktureret og resultatorienteret. Desuden kan du lide at arbejde agilt i et Scrum-team, hvor en fast del af vores sprints består af review, retrospective, sprint planning og daily-standups.

Bliv en del af vores team

Vi er et uformelt agilt team, hvor der er højt til loftet. Vi hjælper hinanden og forsøger konstant at forbedre os. Dine opgaver vil komme til at bestå af lige så mange forskellige opgaver som resten af teamet løser, da du vil blive betragtet som et lige medlem i teamet.

Vi tilbyder også en mulighed for at fortsætte din karriere i samme team eller et af de mange andre teams i Nykredit IT, når du er færdig med dit studie. Mulighederne er mange og store hos os.

Om os

I Nykredit bliver du en del af noget helt unikt. Udover at vi vil være danskernes foretrukne finansielle partner, vil vi også være en ansvarlig samfundsspiller. Og fordi vi er en del af en forening, der er ejet af vores kunder, har vi helt særlige muligheder og forpligtelser til at give noget tilbage til vores kunder og til samfundet.

Hos Nykredit bliver du en del af en kultur, hvor vi sætter en ære i at være ambitiøse på dine vegne, og vi investerer gerne i din udvikling. Til gengæld forventer vi naturligvis også, at du gør dit bedste for kunderne, forretningen og kollegaerne. Forenet kan vi mere.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed eller arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte afdelingsdirektør Michael Weber-Hansen, 44 55 51 35.

Vi inviterer løbende til samtaler.


Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Gem annonce

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Jyske Bank
Silkeborg¤Lyngby-Taarbæk, Midtjylland¤Storkøbenhavn
Jyske Bank
Silkeborg, Midtjylland
Virksomhedsprofiler