Santander Consumer

Santander Consumer,

København
09-02-2018

Business Controller Finance (FP&A)

Kontakt

Santander Consumer

Stamholmen 147, 6.
2650
Hvidovre
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
09-02-2018
Udløber:
28-02-2018
Kviknummer:
LJA-56041834
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Santander Consumer Bank er en del af Europas største finanskoncern og er i gang med en rivende udvikling på det danske marked. Vi tilbyder en stilling i et spændende og udfordrende miljø med gode og dygtige kolleger. Der er tale om et job, der giver dig god mulighed for faglig og personlig udvikling i en dynamisk virksomhed.

 

Jobbet:

Du skal medvirke til at levere en høj analysekvalitet og modellering af finansielle data og dermed sikre gennemsigtighed inden for P&L, Balance og Pricing som bruges som grundlag for beslutninger og til at identificere forbedringspotentiale. Endvidere skal du medvirke til at etablere solide og robuste rapporteringer, budget- og forecast processer samt sikre en høj nøjagtighed.

 

Dine primære opgaver:

 

  • Deltage i månedsrapporteringen og følge op på den aktuelle performance til Nordic og interne stakeholders, samt videreudvikle vores rapporteringsværktøjer.
  • Analysere performance på produkt-, partner- og koncernniveau med det formål at skabe forståelse omkring de underliggende trends og drivers
  • Deltage i forecast- og budgetprocesser og rutiner
  • Udvikle, kalibrere og automatisere forecast værktøjer
  • Identificere og vurdere risici og simulerer scenarier

 

 

Personprofil:

Du er analytisk, engageret og nærværende, har et højt drive og har sans for detaljer. Du brænder for FP&A, og du forstår at omsætte dette til synlige resultater i den daglige opgaveløsning. Du arbejder selvstændigt, struktureret og vedholdende med dine opgaver samt deltager i den faglige sparring og opgaveløsning i afdelingen. Du er desuden teamplayer og har gode kommunikationsevner i både skrift og tale (danske og engelsk) samt har forståelse for det kundefokuserede samarbejde på tværs af hele organisationen. Du har en kandidatuddannelse inden for Finance, Business Administration eller lignende.

 

Hvad tilbyder vi?

Vi tilbyder dig en stilling i et spændende og udfordrende miljø med gode kolleger og ordnede arbejdsforhold, hvor du samtidig har stor mulighed for at præge din egen hverdag. Jobbet giver mulighed for faglig og personlig udvikling, hvor din indsats har stor betydning for virksomhedens resultat. Ansættelsesvilkår forhandles individuelt på et konkurrencedygtigt niveau.

 

Er du interesseret?

Har du den rette profil, kompetence og entusiasme, bedes du uploade din ansøgning og CV.

 

Har du spørgsmål til jobbet er du velkommen til at kontakte Jesper Østergaard på mobil 22944204.

 

Ansøgningsfristen er den 28. februar 2018. Vi holder samtaler løbende, så søg ASAP. Alle ansøgninger behandles fortroligt.

 

Santander har i dag en førende position på det danske marked for billån som forbrugsfinansiering og forventer i de kommende år at konsolidere denne position yderligere ligesom der er planer om at gå ind på flere andre finansielle forretningsområder inden for f.eks. långivning og forsikring.

 

Santander Consumer Bank i Danmark er en del af spanske Banco Santander, som blev grundlagt i 1857. Banco Santander er den største bank i Euro-zonen og blandt de største banker i verden med mere end 195.000 ansatte på globalt plan, 120 mio. kunder og er repræsenteret i mere end 40 lande verden over. I 2015 havde Banco Santander en markedsværdi på 66 mia. euro og en indtjening efter skat på 6,6 mia. euro.

 

Et af de væsentlige forretningsområder i Banco Santander er Santander Consumer Finance, som Santander Consumer Bank Danmark er en del af. Santander Consumer Bank Danmark blev etableret i 2007, som en filial af Norge, og startede med en enkelt ansat; vores administrerende direktør. Vi er i dag godt 250 medarbejdere og bor på Avedøre Holme, hvor vi fortsat udlever en familiær entreprenørånd.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Arbejdernes Landsbank
Nyborg, Fyn
BankNordik
København, Storkøbenhavn
Virksomhedsprofiler