Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank,

København
06-06-2019

Business Analyst til LIFI Operations - Reporting

Kontakt

Arbejdernes Landsbank

Vesterbrogade 5, 1. sal
København
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
06-06-2019
Udløber:
16-06-2019
Kviknummer:
LJA-73910241
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
IT og web,
Økonomi og regnskab
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Har du lyst til at arbejde med finansielle produkter og har du interesse og flair for dataanalyse, processer og IT, så er det måske lige dig vi søger. Det er ikke så afgørende, om du er nyuddannet indenfor fx økonomi/matematik/IT eller om du allerede har et solidt fundament med flere års joberfaring fx fra et middle- eller back-office. Det vigtigste er, at du har lyst til at omsætte dine kompetencer, udfordre dig selv og ikke mindst tilegne dig yderligere viden inden for bankens Likviditets- og finansområde (LIFI).

 

Det bliver dit job

Du får en unik mulighed for at være med i en nyetableret afdeling i banken, hvor vi samlet set kommer til at få ansvaret for at udvikle og optimere de systemer og processer inden for kunde og myndighedsrapportering samt behandling af de kontroller, som anvendes i Likviditets- og finansområdet (LIFI). Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være inden for følgende områder:

 

 • Markedsovervågning (MAR) af handel med værdipapirer, valuta og finansielle instrumenter

 • Myndighedsrapportering som fx EMIR, CSDR, SFTR,

 • Kontrol og rapportering af investerings- og handelsprocesser fx transaktionsrapportering, Best Execution

 • Kunde- og porteføljerapportering (Portman)

 • Deltage i forskellige projekter på tværs af organisationen og i samspil med dataleverandører og andre interessenter

 • Deltage i den fortsatte udvikling og implementering af nuværende og fremadrettede reguleringer i det finansielle marked

 

 

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du har en relevant akademisk kandidatuddannelse og/eller har arbejdet inden for et beslægtet område.

 

 • Du har lyst til at omsætte dine kompetencer til at analysere, overvåge og rapportere komplekse problemstillinger i tæt samspil med de øvrige afdelinger i LIFI. Hvis du yderligere har erfaring med kontrol og rapportering i regulatoriske projekter og samspil med IT-leverandører vil det være en fordel, men det er ikke en betingelse. 

 • Du har en struktureret, analytisk og selvstændig tilgang til dine opgaver og du har lyst til at dykke ned i detaljen og formår effektivt at håndtere problemstillinger af forskellig karakter små som store.

 • Du har gode samarbejdsevner og har lyst til at være en del af en nyetableret afdeling, hvor du kan være med til selv at definere dine ansvarsområder.

 • Du motiveres af at lære nyt og blive udfordret i dagligdagen og som person er du nysgerrig og positivt indstillet.

 

 

Hvem er vi?

Likviditets- og finansområdet er et dynamisk og strategisk vigtigt forretningsområde med 55 medarbejdere. Du vil få din daglige gang i LIFI Operations - Reporting, som er en afdeling under den samlede paraply af LIFI Operations, hvor vi er ca. 30 medarbejdere.

 

Vi holder til i lækre nye lokaler i bankens hovedkontor, Panoptikonbygningen, Vesterbrogade 5, på 1. sal kun 2 min. gang fra Hovedbanegården.

 

I Reporting teamet tilbyder vi dig en mulighed for, at blive en del af en dynamisk og faglig stærk afdeling med 7, snart 9 dygtige og engagerede kolleger og vi lægger vægt på dynamik, kvalitet, ansvarlighed samtidig med, at vi har en uformel omgangstone og en god stemning.

 

Det bliver du en del af?

I Arbejdernes Landsbank bliver du del af en kultur, hvor stærke værdier som ansvarlighed, nærvær og enkelthed er i fokus. Derudover kan du se frem til at blive del af:

 

 • En arbejdsplads hvor arbejdsglæden og medarbejdertilfredsheden er blandt de højeste i sektoren

 • En bank som 10 år i træk er kåret til danskernes foretrukne bank

 • En flad organisationsstruktur med hurtige beslutningsprocesser

 • En vækstorienteret organisation, hvor der er rig mulighed for at udvikle sig både fagligt og personligt

 

 

Du får desuden en lang række medarbejdergoder, som bl.a. omfatter sundhedsforsikring, tandforsikring, ekstra ferietillæg og en bonusordning.

 

Vil du vide mere

Hvis du vil vide mere om stillingen som Business Analyst eller Arbejdernes Landsbank, er du velkommen til at ringe til chef for LIFI Operations - Reporting, Jane Boye Holm på tlf. 21 35 27 02 eller e-mail: jbh@al-bank.dk.  

 

Vi glæder os til at høre fra dig - ansøgningsfristen er den 16. juni.

 

Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank er en bank i sund udvikling. Vi bygger på et unikt socialt fællesskab, høj etik og stærk faglighed i hele organisationen. Vi er en bank, hvor det er let at få medindflydelse, og hvor et sundt og udviklende arbejdsmiljø går hånd i hånd med ambitionen om at drive en af landets bedste banker til gavn for kunderne, bankens forretning og medarbejderne.

 

Vi har en solid økonomi og er blandt Danmarks 7 største pengeinstitutter med ca. 300.000 kunder. Banken er repræsenteret med 71 filialer over hele landet og beskæftiger ca. 1.100 medarbejdere. Kundegrundlaget er privatkunder, mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder, foreninger og faglige organisationer.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Nykredit
København, Storkøbenhavn
Virksomhedsprofiler