PWC

PWC,

København
07-03-2018

Bliv studentermedhjælper i Corporate Finance - hos PwC i Hellerup

Kontakt

PWC

Strandvejen 44
2900
Hellerup
Praktisk information
Oprettet:
07-03-2018
Udløber:
31-03-2018
Kviknummer:
LJA-57343155
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Hvis du har talentet, har vi mulighederne.

 

Er du blandt de dygtigste på din årgang, og vil du arbejde i et dynamisk miljø, hvor du bliver endnu bedre hver dag? Så læs videre her!

 

Bliv en del af et succesrigt og unikt Corporate Finance-team

Vi ønsker at styrke vores Corporate Finance-team med dygtige og ambitiøse kollegaer, som ønsker at skabe en karriere inden for M&A. Du er enten i gang med en kandidatuddannelse inden for økonomi og finansiering eller starter på en sådan uddannelse efter sommerferien.

 

Vi tilbyder

I PwC Corporate Finance rådgiver vi om alle finansielle, strategiske og procesmæssige aspekter ved køb og salg af virksomheder. Vi opererer som en selvstændig afdeling i PwC og har en global tilstedeværelse med mere end 3.000 M&A-rådgivere på verdensplan. PwCs Corporate Finance-team er blandt de største og mest erfarne i Danmark og består på nuværende tidspunkt af mere end 20 engagerede medarbejdere. Vores team er kendetegnet ved at være yderst stabilt og velintegreret, og alle vores partnere har været en del af teamet i mere end 10 år.

 

Vores opgaver er typisk forankret i Danmark, men løses ofte i samarbejde med kollegaer i vores internationale netværk. Vi arbejder i teams, og opgaverne løses i tæt samarbejde med vores klienter, som udgør den øverste ledelse, bestyrelsen og/eller ejerkredsen i en virksomhed. Opgaverne har den højeste strategiske prioritet, og du får derved mulighed for at samarbejde med beslutningstagerne i dansk erhvervsliv.

 

PwCs Corporate Finance team er en af de absolut førende M&A-rådgivere på dansk og globalt plan. Vi er kendt for et højt deal flow, og vi har en lang række referencer for store og mellemstore danske virksomheder samt de førende nordiske kapitalfonde. Vores position understreges af de seneste fem års historik, hvor vi i det danske team har gennemført omkring 60 transaktioner.

 

Stillingen som studentermedhjælper indebærer

Som studentermedhjælper i Corporate Finance skal du arbejde med finansielle og strategiske analyser af selskaber og industrier samt assistere teamets analytikere med at forberede salgsmateriale, præsentationer, værdiansættelser mv.

 

Vi tilbyder en dynamisk arbejdsplads, hvor vi lægger vægt på, at den enkelte medarbejder tager et stort ansvar og bidrager selvstændigt til opgaveløsningen. Du bliver en del af en high performance-kultur, hvor du kan forvente en stejl indlæringskurve.

 

Arbejdet er tilrettelagt, så du får indblik i rollen som M&A-rådgiver med henblik på eventuel fastansættelse, når studierne er afsluttet. Du vil typisk arbejde to dage om ugen med mulighed for fuldtidsarbejde i perioder, der passer begge parter. Vi forventer, at du er indstillet på at yde en ekstraordinær indsats, herunder at have en fleksibel indstilling til arbejdstider. Der vil ligeledes være fleksibilitet fra vores side i forhold til eksaminer.

 

Dine kvalifikationer

Vi forventer, at du:

  • er i gang med (eller forventer at starte på) en økonomisk eller finansiel kandidatuddannelse som eksempelvis cand.merc., cand.polit. eller cand.oecon. med et væsentligt element af finansieringsfag
  • behersker engelsk i skrift og tale
  • er blandt de absolut dygtigste på din årgang og har flair for tal
  • er analytisk, dynamisk og ansvarsbevidst
  • er god til at samarbejde og kommunikere
  • har stor interesse for virksomhedstransaktioner, finansiering og strategi
  • trives med projektorienteret arbejde i et internationalt miljø, der er kendetegnet ved høje forventninger til kvaliteten af dit arbejde og stramme deadlines
  • brænder for en karriere inden for M&A og er indstillet på at yde en ekstraordinær indsats.

 

Er du PwC?

PwC er stedet, hvor de største talenter møder erhvervslivets beslutningstagere. Vi arbejder for at styrke tilliden i samfundet og være med til at løse væsentlige problemstillinger. Det gør vi med udgangspunkt i vores viden inden for revision, skat og rådgivning. Vores kunder kommer fra alle dele af erhvervslivet og den offentlige sektor, og vi er flere end 2.000 medarbejdere og partnere, som brænder for at gøre en positiv forskel for kunder og kolleger. Vi er markedsledende i Danmark, og globalt er vi over 200.000 PwC'ere, så du har aldrig langt til viden og udvikling. Succes skaber vi sammen. Er du PwC?

 

Sådan ansøger du

Du ansøger ved at sende din ansøgning, cv og eksamensbeviser via linket nederst på siden.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Nykredit, Center Herning
Herning, Vestjylland
Jyske Bank
Haderslev, Syd- og Sønderjylland
Virksomhedsprofiler