PWC

PWC,

Aarhus
07-03-2018

Bliv konsulent i Business Recovery Services hos PwC i Aarhus

Kontakt

PWC

Jens Chr. Skous Vej 1
8000
Aarhus
Praktisk information
Oprettet:
07-03-2018
Udløber:
06-04-2018
Kviknummer:
LJA-57343188
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Hvis du har talentet, har vi mulighederne.

 

Bliv en del af PwCs Business Recovery Services

Nu har du muligheden for at blive en del af PwCs voksende Deals-team med fokus på Business Recovery Services (BRS) og Working Capital Management (WCM). Vi oplever en markant vækst i rådgivning til kriseramte virksomheder samt på markedet for optimering af likviditet og arbejdskapital. Vi ønsker derfor at styrke vores team med en ny dygtig og ambitiøs kollega, som er nyuddannet eller i gang med at færdiggøre sin uddannelse.

 

Deals er en del af PwCs rådgivningsforretning Advisory og dækker områderne BRS (herunder WCM), Transaction Services, Valuation & Economics og Deals SMV. Du vil blive tilknyttet BRS og WCM, men vil også få mulighed for at prøve kræfter med de øvrige områder inden for Deals.

 

BRS yder finansiel og operationel rådgivning til kriseramte virksomheder i forbindelse med turn around, rekonstruktion samt gældsrådgivning. Vores kunder er primært private virksomheder, og vi dækker alt fra små virksomheder til store internationale koncerner. Vi yder rådgivning til en bred vifte af långivere, ejere, direktører, advokater mv.

 

WCM rådgiver virksomheder, der ønsker at reducere pengebindingen i virksomhedens debitorer, kreditorer og varelager for derved at opnå omkostningsbesparelser og en forbedret likviditet. Vores kunder er alle virksomheder, som ønsker at frigøre likviditet - lige fra virksomheder i krise til vækstvirksomheder, som har brug for likviditeten til at sikre fremtidig vækst.

 

Vi har et voksende og dedikeret team i Norden med afdelinger i København, Aarhus, Stockholm, Oslo og Helsinki, og vi bemander ofte vores projekter på tværs af landegrænser.

 

Dine primære arbejdsopgaver

Som konsulent i PwCs BRS afdeling vil dit fokus være på udarbejdelse af finansielle analyser til brug for vurdering af en virksomheds performance, deltagelse i interviews med ledelse og nøglemedarbejdere i virksomheden samt udarbejdelse af præsentationer og rapporter. Herudover vil opgaverne bestå i at assistere med forberedelse af salgsmateriale og tilbud til kunder. Vi er en dynamisk arbejdsplads, hvor vi lægger vægt på, at den enkelte medarbejder tager et stort ansvar og bidrager selvstændigt til opgaveløsningen. Du kan derfor forvente en stejl indlæringskurve.

 

Der er tale om en udfordrende stilling, hvor du i høj grad selv kan præge hverdagen. Du vil som konsulent få en bred kontaktflade og gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi arbejder primært hos vores kunder, hvorfor en del rejsetid og ophold væk fra kontoret vil forekomme.

 

Vores krav er lige så store som dine

Vi forventer, at du

  • er nyuddannet eller i gang med en økonomisk kandidatuddannelse, fx cand.merc., cand.polit. eller cand.oecon. med et væsentligt element af finansierings- og regnskabsfag
  • er blandt de absolut dygtigste på din årgang
  • taler og skriver engelsk og dansk på et højt niveau
  • er analytisk, dynamisk og ansvarsbevidst og har flair for tal
  • er fleksibel, da vi ofte arbejder under stramme deadlines og hos kunder, som kan være overalt i Danmark såvel som i udlandet;
  • er en teamplayer og god til at samarbejde
  • har stor interesse i økonomi, strategi og finansiering
  • trives med projektorienteret arbejde i et internationalt miljø, der er kendetegnet ved høje forventninger til kvaliteten af dit arbejde
  • brænder for en karriere inden for konsulentverdenen.

 

Er du PwC?

PwC er stedet, hvor de største talenter møder erhvervslivets beslutningstagere. Vores tre forretningsområder er revision, skat og rådgivning, og vi har en unik markedsposition. I Danmark får du 2.000 kolleger, der kombinerer deres store faglighed med en stærk evne til at bygge relationer, skabe værdi og levere kvalitet. Vi er ambitiøse, stiller store krav og arbejder sammen for hele tiden at blive skarpere. Med 208.000 kolleger i 157 lande har du aldrig langt til viden og udvikling. Succes skaber vi sammen. Er du PwC?

 

Sådan ansøger du

Du søger via linket nederst på siden, hvor du uploader ansøgning, cv og eksamensbevis/karakterudskrifter.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Nykredit, Center Herning
Herning, Vestjylland
Jyske Bank
Haderslev, Syd- og Sønderjylland
Virksomhedsprofiler