BankNordik

BankNordik,

Danmark
24-01-2018

Bliv finanselev i BankNordik

Kontakt

BankNordik

Amagerbrogade 25
2300
København S
Danmark
Tlf: 76 97 80 00
Praktisk information
Oprettet:
24-01-2018
Udløber:
23-02-2018
Kviknummer:
LJA-55166644
Jobtype:
Fuldtid
Elev/Lærling
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
Økonomi og regnskab
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Som finanselev i BankNordik udvikler du dine faglige kvalifikationer gennem en solid finansuddannelse, samtidig med at du gennemgår en personlig udvikling og forbedrer dine fremtidige karrieremuligheder.

BankNordik er en stærk bank i vækst, og lige nu søger vi elever til vores filialer i København, Odense, Kolding, Esbjerg, Haderslev og Aarhus med ansættelsesstart den 1. september 2018.

Om at være finanselev

Som finanselev hos os får du en solid og anerkendt toårig uddannelse samt en spændende og varieret hverdag. Du får mulighed for at prøve kræfter i forskellige områder af banken, og du vil bl.a. lære at rådgive kunder om bolig, pension, forsikring og investering.

Vi lægger stor vægt på, at du får mulighed for at udvikle dig selvstændigt i jobbet, således at du både opnår en tæt kundekontakt og et godt netværk.

Uddannelsen er bygget op som en sammensætning af skoleophold og praktiske opgaver i vores filialer. Denne kombination af teori og praksis giver dig et godt grundlag for en fremtidig karriere som rådgiver i BankNordik.

Om dig

Du har bestået studentereksamen, HHX eller tilsvarende med erhvervsøkonomi og matematik på højt niveau og med et godt resultat. Det er desuden et plus, hvis du under din studietid eller derefter har gjort dig andre erfaringer; gerne hvor du har haft kundekontakt.

Vi forventer, at du både er selvstændig, målrettet og moden samt har lyst til at have kontakt med mange forskellige mennesker.

Som person er du positiv, udadvendt, nysgerrig og resultatorienteret, og du er god til at planlægge og til at holde styr på mange forskellige opgaver.

Du skal have lyst til og flair for at arbejde med økonomi, og du kan levere kvalitet i dit daglige arbejde. I BankNordik lægger vi stor vægt på, at vi løbende udvikler og forbedrer os. Derfor forventer vi, at du som elev er god til at tænke nyt, handle proaktivt og til at se muligheder.

Du får mange dygtige og engagerede kollegaer, og du kan glæde dig til en spændende og lærerig hverdag. Vi har en positiv og uhøjtidelig omgangstone, og hos os er samarbejde og godt humør en naturlig del af hverdagen.

Få mere at vide

www.banknordik.dk kan du læse mere om elevuddannelsen og om os.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte HR konsulent Lene Schulz på 76 97 80 03.

Ansøgning

Lyder dette som noget for dig, så send din motiverede ansøgning, hvor du fortæller os:

  • hvorfor du ønsker at blive finanselev i BankNordik
  • hvilke fritidsinteresser du har
  • om du har haft et relevant studiejob eller måske et udlandsophold.

Upload din ansøgning og CV via dette link. Husk at vedlægge dine seneste eksamensbeviser og eventuelle udtalelser. Vi holder ansættelsessamtaler løbende og vil derfor gerne høre fra dig snarest muligt.

Om BankNordik

BankNordik er en stærk nordisk bank med aktiviteter i Danmark, Grønland og på Færøerne. Vi er ca. 430 medarbejdere på tværs af landene, og vi er i øjeblikket inde i en spændende udvikling, hvor vi skærper vores indsats på det danske privatkundeområde.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Arbejdernes Landsbank
Nyborg, Fyn
BankNordik
København, Storkøbenhavn
Virksomhedsprofiler