Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank,

Helsingør
01-12-2017

Bliv finanselev i Arbejdernes Landsbank og start nu som kunderådgiver service

Kontakt

Arbejdernes Landsbank

Klostergade 1
3000
Helsingør
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
01-12-2017
Udløber:
04-01-2018
Kviknummer:
LJA-52206710
Jobtype:
Fuldtid
Elev/Lærling
Arbejdsområde:
Økonomi og regnskab
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi søger en finanselev, der ved, at god rådgivning handler om mere end penge

I Arbejdernes Landsbank fokuserer vi på, hvad der giver vores kunder et rigt liv. Og det har ikke kun noget med penge at gøre. Har du den tankegang og indstilling, der skal til for at skabe de bedste løsninger for vores kunder, så har vi en spændende karriere til dig.

Kunderådgiver service

Som kunderådgiver service er du det første kontaktpunkt til bankens kunder, og du skal via personlig og ansvarlig rådgivning servicere kunderne.

Du skal tage imod nye kunder, hvor du skal vurdere kunden og opfange købssignaler samt henvise kunderne til kunderådgiveren, når det er nødvendigt.

Som frontperson er du sammen med dine kolleger ansvarlig for både kasseekspedition, servicering af automater og betjening ved skranken. Det bliver din opgave at varetage her og nu opgaver. Du skal eksempelvis yde service og rådgivning i forbindelse med:

 • Selvbetjeningssystemer og betalingskort
 • Oprettelse af kundeengagementer/indlånskonti
 • Mindre låne- og kreditbehov

 

Finanselev i Arbejderens Landsbank

Med en plads hos Arbejdernes Landsbank tager du det næste skridt i din karriere - Du vælger en finansuddannelse over 2 år, hvor tiden flyver af sted. Uddannelsen byder på en spændende tid fuld af udfordringer og succesoplevelser. Vores holdning er nemlig, at din uddannelse skal ligne den virkelige verden så meget som muligt.

Som finanselev i Arbejdernes Landsbank gør du dit skrivebord til dit eget fra dag et, og du får tildelt dine egne praktiske opgaver og kundekontakt. Sideløbende med dine arbejdsopgaver følger du et uddannelsesforløb via Finanssektorens uddannelsescenter, som står for den teoretiske del af uddannelsen. Vi har desuden skræddersyet et internt uddannelsesforløb, som giver dig indsigt i vores produkter, systemer og holdninger i forhold til god kunderådgivning. På denne måde får du mulighed for at bruge de redskaber i din hverdag, som du lærer på skolebænken.

I perioden får du mange forskellige slags opgaver, f.eks.:

 • Kundebetjening
 • Vejledning og salg af bankens produkter
 • Rådgivning om finansiering af fast ejendom, lån, forsikring, pension & investering

 

Du vil være tilknyttet en mentor i din filial under hele uddannelsen, og der vil være rig mulighed for at netværke og sparre med andre elever og finanstrainees i banken.

Din person

Som finanselev i Arbejdernes Landsbank lægger vi vægt på, at du

 • er entusiastisk og tillidsvækkende og forstår at sætte dig ind i kundernes ønsker og behov
 • har en nærværende personlighed og en god menneskelig forståelse
 • er selvstændig men forstår at arbejde i et team
 • er service-og præstationsorienteret
 • sætter dig ambitiøse og realistiske mål og har viljen og energien til at nå dem
 • har afsluttet en relevant uddannelse med et godt resultat HHX, STX, HTX, HF, HG (hvis adgangsgivende til finans) eller EUX.

 

Det får du

Du starter som kunderådgiver service snarest muligt, hvor du servicerer bankens kunder ved skranke og telefon samt udfører administrative opgaver. Når du starter som elev i august 2018 bliver du en del af en stærk koncern med ambitionen om at drive landets bedste bank. De seneste år har banken præsteret solide forretningsmæssige resultater og budt flere tusinde nye kunder velkommen. Og så er vi for 8. år i træk udnævnt til danskernes foretrukne bank.

Filialen er beliggende på Klostergade 1, 3000 Helsingør.

Stillingen er med opstart i februar 2018.

Kontakt os

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte filialdirektør Claus Lundsgaard på telefon 3848 37050 eller HR konsulent Leif Jespersen på telefon 3848 4662.

Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning, dit CV og relevante eksamenskarakterer hurtigst muligt.

Der er ansøgningsfrist den 4. januar 2018.

Læs mere på www.al-bank.dk/finanselev   

Arbejdernes Landsbank er en bank i sund udvikling. Vi bygger på et unikt socialt fællesskab, høj etik og stærk faglighed i hele organisationen. Vi er en bank, hvor det er let at få medindflydelse, og hvor et sundt og udviklende arbejdsmiljø går hånd i hånd med ambitionen om at drive en af landets bedste banker til gavn for kunderne, bankens forretning og medarbejderne.

Vi har en solid økonomi og er blandt Danmarks 7 største pengeinstitutter med mere end 250.000 kunder. Banken er repræsenteret med 70 filialer over hele landet og beskæftiger ca. 1.100 medarbejdere. Kundegrundlaget er privatkunder, mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder, foreninger og faglige organisationer.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Arbejdernes Landsbank
Svendborg, Fyn
Virksomhedsprofiler