Jyske Bank

Jyske Bank,

Silkeborg
19-12-2017

BI specialist til Jyske Finans

Kontakt

Jyske Bank

Vestergade 8-16
8600
Silkeborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
19-12-2017
Udløber:
18-01-2018
Kviknummer:
LJA-53263474
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
Økonomi og regnskab
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Brænder du for at være med til at skabe løsninger, hvor data, analyser og BI, giver indsigt og overblik for både ledere og ansvarlige for Jyske Finans forretningsområder? Synes du, det vil være spændende, at arbejde i en virksomhed, hvor de BI løsninger du skaber, vil være en vigtig del af det grundlag, vi bruger, når vi træffer afgørende forretningsmæssige beslutninger? Så vil jobbet som BI specialist hos Jyske Finans, lige være noget for dig

 

Det alsidige specialistjob tæt på brugerne

Vi ser os allerede i dag som en datadrevet virksomhed, men er parate til at tage dette til næste niveau. Det betyder, at vi tilfører flere ressourcer til BI og arbejder mere målrettet med spændende områder som fx data science, hvor vi både vil udvikle inhouse og gøre brug af de dygtigste eksterne eksperter. 

 

Jobbet vil være meget alsidigt. Du vil være med i hele forløbet for både store og små BI projekter, ligesom du i høj grad selv har mulighed for at tale direkte med brugerne af BI løsningerne, og sammen med dem finde frem til netop det, der opfylder deres behov.

 

Den strukturerede datamodellør med forretningsforståelse og brugertække

Fagligt, ser vi gerne, at du:

 

  • Er hurtig til at sætte dig ind i virksomhedens forretningsgange

  • Afdækker kundens behov og omsætter ønsker og forretningens data til viden i BI løsninger, der giver værdi for forretningen

  • Forstår komplekse datastrukturer og kan kombinere data fra forskellige kilder i et struktureret Data Warehouse

  • Har et godt kendskab til ETL-processer og datamodellering samt erfaring med SQL og Query Tools

  • Har forståelse for opbygning og styring af Job Flow samt med anvendelse af værktøjer og metoder hertil

  • Har erfaring med BI-værktøjer og godt kendskab til Excel. Hos Jyske Finans udvikler vi en stor del af vores databehandling med SAS og anvender SAS Visual Analytics som det foretrukne BI-værktøj. 

 

Som person lægger vi vægt på, at du:

 

  • Arbejder struktureret og er god til at kommunikere i agile projektforløb, hvor det er vigtigt med klare aftaler og forventningsafstemning

  • Er detaljeorienteret og sætter en ære i at levere god kvalitet og overholde aftaler

  • Har en relevant uddannelse kombineret med nogle års erfaring (min. 2-4 år), evt. som BI konsulent eller Controller i en større virksomhed.

 

Afdelingen

BI-funktionen er en del af Jyske Finans IT, der sammen med Jyske Finans Forretningssupport, udgør en enhed på 14 engagerede og kompetente medarbejdere, der har ansvaret for at udvikle, forvalte og delvis drifte den it platform, som Jyske Finans benytter sig af.

 

Jyske Finans

Vi er blandt de førende finansieringsselskaber i Danmark, og har gennem mere end 40 år skabt en betydelig balance fordelt på over 180.000 kontrakter. Vi har time to market som en væsentlig målsætning, hvor vi leverer effektive finansieringsløsninger -  lån og leasing -  til både erhvervskunder og forbrugere. Porteføljen udbygges og administreres af 190 dygtige medarbejdere. Vi har til huse i dejlige lokaler i Roskilde, Aalborg og Silkeborg. Arbejdsstedet er Silkeborg.

 

Ansøgning

HR Partner Tina Dejbjerg vil tage sig af din ansøgning.

 

Mere information

Interesseret? Så kan du ringe og få mere at vide:

 

Afdelingsdirektør Michael Bækgaard Johnsen

Afdeling: Jyske Finans A/S Telefon: 89 89 40 09 Mobil: 29 70 12 60

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Arbejdernes Landsbank
Svendborg, Fyn
Virksomhedsprofiler