Nykredit - Center Østerbro

Nykredit - Center Østerbro,

København
07-11-2019

'Bedst til Personalekunder' - vi søger en stærk rådgiverprofil til Personalebanken i Nykredit

Kontakt

Nykredit - Center Østerbro

Indiakaj 1
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
07-11-2019
Udløber:
26-11-2019
Kviknummer:
LJA-77240075
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kunne du tænke dig at blive en del af Personalebanken i Nykredit? Vil du være med til at bruge dine stærke rådgiverkompetencer til at give dine kolleger sparring og rådgivning omkring deres daglige økonomi? Og vil du være med til at sætte dit præg på de gode kundeoplevelser? Så kom med på rejsen!

 

Dit kommende job

Du elsker at give gode kundeoplevelser! Og det gør dig bestemt ikke noget, at det er en god kollega, du rådgiver og sparrer med. Du leverer god og kompetent rådgivning og elsker tilfredse kunder. Du brænder for helhedsrådgivning og er hurtig til at skabe overblik over den enkelte kundes daglige økonomi. Du får ansvaret for din egen portefølje af personalekunder, og det er din opgave at udvikle din bestående portefølje samt tage imod nye kunder og sikre, at der etableres helkundeforhold. Du lytter til dine kunders behov, ønsker og drømme og identificerer de økonomiske aspekter af deres liv, de muligvis ikke selv har fået øjnene op for det kan være alt fra boliglån til investering, forsikring, pension og formue. Din kompetente rådgivning og gode kundehåndtering skaber ambassadører, som har lyst til at anbefale og skaffe nye kunder til Nykredit.

     

Dine ansvarsområder bliver at:

 

  • rådgive kolleger og håndtere din egen kundeportefølje

  • yde helhedsrådgivning også i sager med høj kompleksitet

  • identificere kunders individuelle ønsker, behov og drømme og sammensætte den løsning, der passer dem

  • opbygge varige relationer gennem dialog og være på forkant med dine kunders behov

  • være med til at gøre Personalebanken til en succes ved at give vores kolleger i koncernen de allerbedste oplevelser som kunder i Nykredit.

 

 

Du har erfaring med

Du har solid erfaring med at rådgive kunder, og du er bank- eller realkredituddannet. Med din indlevelsesevne kan du nemt sætte dig ind i kundernes situation og afdække deres behov. På den måde kan du også vurdere forretningspotentialet, så du kan prioritere din indsats og nå dine møde- og salgsmål. Du har et højt aktivitetsniveau, er udadvendt og venter ikke på, at andre sætter dig i gang. Samtidig falder det dig naturligt at opbygge relationer og samarbejde med kolleger. Du inddrager og samarbejder efter behov med specialister og stabs- og serviceenheder, så du sikrer, at kunden altid får den rigtige løsning. Din proaktive indsats opleves dermed som relevant og værdiskabende.

    

Din nye arbejdsplads

I Personalebanken er vi pt. 14 engagerede medarbejdere, som sætter en ære i at give vores kolleger god rådgivning inden for alle områder. Vores kunder har høje forventninger til vores faglighed og præstation, og med vores mål om at tiltrække endnu flere kunder skal vi også være flere rådgivere. Vi har en travl hverdag, men vi arbejder tæt sammen, så vi sammen kan nå vores mål. Åbningstiderne i Personalebanken er mandag til fredag kl. 9-16, og vi bor på Indiakaj 1, 2100 København Ø.

    

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt centerdirektør Line Cork Lunge, 26 22 64 60 eller seniorrekrutteringspartner Tine Wilhelmsen, 44 55 57 89.

 

Ansøgningsfrist: 26. november 2019 

 

 

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.


Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Arbejdernes Landsbank
København, Storkøbenhavn
Arbejdernes Landsbank
København, Storkøbenhavn
Virksomhedsprofiler