Jyske Bank

Jyske Bank,

København
17-09-2019

Bankrådgiver til Sundbyvester Plads

Kontakt

Jyske Bank

Sundbyvester Pl. 1
2300
København
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
17-09-2019
Udløber:
26-09-2019
Kviknummer:
LJA-75701925
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Boligmarkedet boomer på Amager med et stigende antal tilflyttere. Det betyder, at vores kundesegment og deres behov for kompetent rådgivning vokser og derfor har vi brug for dig.

 

Bliv en del af Jyske Bank, og udfold dine kompetencer i en afdeling, hvor både faglig udvikling og samarbejde står højt på dagsordenen. Vi går efter at være de bedste og have det sjovt undervejs.

 

Velkommen til Jyske Bank på Sundbyvester Plads

Din nye afdeling ligger midt på Amager med kort afstand til Ørestad, Amager Strand og Islands Brygge boligområder i rivende udvikling. Her arbejder dine 10 nye kolleger hver dag for at skabe gode kundeoplevelser og -relationer ved at fokusere på vores kunders individuelle behov.

 

Proaktiv rådgivning af privatkunder

Når du starter, kigger vi sammen på dine kompetencer og sammensætter derefter din kundeportefølje. Den vil dog bestå af private kunder, typisk i alderen 30-50 år med gode lønindtægter. Her sikrer du proaktiv kunderådgivning ved at følge op på, hvor kunderne er i livet. Mange skal til at købe bolig, men du hjælper dem også med pension, forsikring, investeringer m.m.

 

Bliv en del af et energisk konkurrenceteam

Vores mål er at nå budgetterne i fællesskab, og selvom konkurrence er en del af vores DNA, står vi altid sammen om at komme sikkert i mål. Det gør vi ved at videndele og samarbejde både internt i afdelingen og med vores søsterafdeling på Amagerbrogade. Samtidig understøtter vi dig med alt fra sidemandsoplæring til træning og ekstern uddannelse. Og vi håber, du bliver lige så glad for at arbejde her, som dine kolleger.

 

Som bankrådgiver er det her det fedeste sted at være. Hver dag bliver du mødt med smil fra dine kolleger, og du får ledelsens fulde opbakning til at udvikle dig selv og din portefølje. Carsten Ardilsø, bankrådgiver på Sundbyvester Plads.  

 

Bankrådgiver, der er på forkant

Du har lyst til at være en del af en succes, og du motiveres af at have glade kunder. Derfor får du brug for din evne til skabe relationer, og du er vedholdende, når det drejer sig om at få møder i kalenderen og aftaler lukket. Derudover leder vi efter dig, der:

 

  • er uddannet rådgiver, og det er en fordel, hvis du har erfaring med kredit, pension, investering og bolig

  • trives i et omskifteligt arbejdsmiljø, hvor vi indimellem må rykke hurtigt for at opfylde drømme

  • har lyst til at udvikle dig blandt skønne kolleger i et friskt arbejdsmiljø.

 

 

Ansøgning

Vi behandler ansøgningerne løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt. HR Partner Mi Hinz vil tage sig af din ansøgning.

 

Mere information

Interesseret? Så kan du ringe og få mere at vide:

 

Sebastian Eriksen

Afdelingsdirektør

Afdeling: Amager - Sundbyvester Plads

Telefon: 89 89 03 13

Mobil: 22 71 03 47

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Nykredit
Kolding, Syd- og Sønderjylland
Nykredit
København, Storkøbenhavn
Virksomhedsprofiler