Jyske bank

Jyske bank,

Viborg
07-04-2020

Bankrådgiver til Bjerringbro

Kontakt

Jyske bank

Praktisk information
Oprettet:
07-04-2020
Udløber:
17-04-2020
Kviknummer:
LJA-80064534
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du god til at skabe relationer, og kunne du tænke dig at hjælpe dine kunder med at indfri deres drømme? Vil du med på et vinderhold, hvor vi værdsætter det gode arbejdsmiljø, medarbejderindflydelse, vidensdeling og udvikling højt? Det skal være sjovt at gå på arbejde det mener vi, er nøglen til succes.
Rådgivning med kunden i centrum

Vores vision er at få det til at ske. Det vil sige, at vi sammen skal rådgive vores kunder samt udvikle kunderne og vores markedsområde. Samtidig skal vi sikre et værdiskabende arbejdsmiljø, hvilket sker via tæt tværgående samarbejde i området. Vi har fokus på at udnytte hinandens styrker og kompetencer, for at udvikle os derfra og til hele tiden at blive bedre.

I Jyske Bank værdsætter vi sparring og konstruktiv dialog. Vi er ambitiøse på vores kunders vegne og forsøger hver dag at skabe merværdi ved at gøre en forskel for vores kunder. Jyske Bank er en relationsbank, og det udleves ved at skabe gode relationer til kunderne, være opsøgende og gerne ved at komme kunderne i forkøbet. Som vores nye bankrådgiver sætter du dig ind i kundernes individuelle behov, ønsker og drømme, og du hjælper dem på vej med stjernegod rådgivning.

Velkommen til Bjerringbro en del af en større helhed

Din nye afdeling i Bjerringbro har fælles ledelse med Viborg og Kjellerup på privatkundeområdet og du får derfor ikke mindre end 36 gode kolleger og du kan møde dem alle her.

Du vil have din base i Bjerringbro, hvorfra vi arbejder tæt sammen med kollegerne fra Viborg og Kjellerup. Bjerringbro er en afdeling med godt humør, højt tempo og masser af energi og gå-på-mod. Vi er en afdeling bestående af i alt syv fagligt stærke medarbejdere, og vi bryster os af, at vi har et attraktivt arbejdsmiljø præget af tillid, ansvarlighed og arbejdsglæde og ikke mindst godt kollegaskab. Vi glæder os til at byde dig velkommen på holdet.

Jeg har været i Bjerringbro afdeling i snart 21 år hvilket nok i sig selv fortæller, at Jyske Bank Bjerringbro er et dejligt sted at være ansat. En af de ting, som jeg lægger stor vægt på ved at gå på arbejde, er, at jeg skal være glad, når jeg går ind af døren om morgenen og glad, når jeg går hjem. Og det er jeg, for i Jyske Bank Bjerringbro har vi et fantastisk sammenhold, hvor alle bidrager til fællesskabet, og vi er super gode til at supplere hinanden både fagligt og socialt. Vi er en afdeling, som i rigtig mange år har været i vækst, og vi ønsker altid at skabe gode relationer til vores kunder. Vi har råderum og frihed under ansvar, hvilket giver os stor mulighed for både at udvikle afdelingen og os selv, fortæller Louise Slotø Katholm, bankrådgiver.

Erfaren og initiativrig bankrådgiver

Vi forestiller os, at du:

  • er ambitiøs, har et godt drive og er proaktiv samt opsøgende i forhold til at se muligheder på kundernes vegne, 
  • er en dygtig og erfaren bankrådgiver med kompetencerne på plads til at kunne agere selvstændigt i jobbet,
  • kan lide at gå i dialog med kunder og er god til at skabe relationer,
  • trives i et travlt miljø med masser af faglige udfordringer og muligheder for at supplere din viden,
  • er en holdspiller og kender vigtigheden af at løfte i samlet flok.  
Bliv en del af en af de mest populære arbejdspladser i finanssektoren
I efteråret 2018 blev Jyske Bank kåret til den mest populære bank blandt finansansatte. Vi mestrer nemlig noget af det vigtigste: det gode arbejdsmiljø. Det kommer både til udtryk via faglige udfordringer, et stærkt fællesskab og en god work-life balance. Jyske Bank kombinerer seriøsitet med et afslappet arbejdsmiljø. Du kan også på vores karrieresite få et indblik i, hvordan det er at arbejde hos Jyske Bank.
Ansøgning

Da vi behandler ansøgningerne løbende, beder vi dig sende din ansøgning og dit CV samt relevant uddannelsesdokumentation online snarest muligt.  

Vi er klar til at starte samtaleprocessen på Skype for at bidrage til at begrænse Covid-19 udviklingen i Danmark, afhængig af hvad myndighederne anbefaler.

HR Partner Lise Bagge-Nielsen vil tage sig af din ansøgning. 

 
 
 
 
Mere information


Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Arbejdernes Landsbank
København, Storkøbenhavn
Arbejdernes Landsbank
København, Storkøbenhavn
Virksomhedsprofiler