Nykredit, Center Aalborg

Nykredit, Center Aalborg,

Aalborg
19-12-2017

Assisterende landbrugsrådgiver til Aalborg

Kontakt

Nykredit, Center Aalborg

John F. Kennedys Plads
9100
Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
19-12-2017
Udløber:
05-01-2018
Kviknummer:
LJA-53263355
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Interesserer du dig for dansk landbrug, og har du lyst til at arbejde med finansielle løsninger til større landbrugskunder? Så er du allerede godt på vej mod dit nye job i Nykredit.

 

Dit kommende job

Fra vores center i Aalborg skal du hjælpe landbrugsrådgiverne med en mangfoldighed af opgaver i forbindelse med servicering af landbrugskunder samt tage del i eftersalget på kunden. Du skal hjælpe vores landbrugsrådgivere med særligt komplekse opgaver i forbindelse med kreditbehandling, f.eks. indstillinger til kreditafdelingen. Som assisterende landbrugsrådgiver har du ikke din egen kundeportefølje, men deltager aktivt i at understøtte kundens gode oplevelse af Nykredit og understøtter især betjeningen af komplekse bankkunder. For den rette kandidat er der tale om en karrierestilling.

 

Dine ansvarsområder bliver at:

 

  • understøtte vedligeholdelsen af varige relationer til kunden

  • indgå i kompetenceteams og deltage i kundedialogen internt og eksternt, som er affødt af aftaler med kunden eller behovet for direkte afklaringer mellem kunden og Nykredit

  • udarbejde kreditindstillinger og gennemførelse af regnskabsanalyser

  • forberede og udarbejde engagementsgennemgang på kunderne.

 

 

Ligeledes medvirker du aktivt til fastholdelse af forretningsomfanget i den kundeportefølje, du understøtter med fokus på kundetilfredshed.

 

Din erfaring

Du er bank- eller økonomiuddannet, og du har sikkert også kendskab til realkredit. Din hidtidige karriere har lært dig, hvordan du skaber resultater ved at bruge din forretningsforståelse, dit høje energiniveau og din evne til at forstå kundernes situation. Med dit overblik kan du prioritere dine indsatser og er meget bevist om, at samarbejde og netværk er helt afgørende for at skabe succes. I forlængelse heraf er det naturligt for dig at arbejde tæt sammen med kolleger og med kundernes andre partnere, fx advokater og revisorer.

 

Din nye arbejdsplads

På center Aalborg bestræber vi os på at være i de lokale beslutningstageres bevidsthed og har meget fokus på at leve op til vores kunde- og samfundsløfte. Vi er organiseret i 3 teams - et privat-, et landbrugs- og et erhvervsteam alt i alt et samlet hold på ca. 50 kolleger. Du bliver en del af landbrugsteamet med 13 medarbejdere, hvor der er en frisk og uformel omgangstone, og vi lægger vægt på et positivt samarbejde. Vi har spændende og varierede kundeporteføljer og dækker landbrugsrådgivning i Nordjylland.

 

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt landbrugskundechef Frits Nygaard, 44 55 40 36 eller senior rekrutteringspartner Jennifer Andersen, 44 55 18 62.

 

Ansøgningsfrist: 5. januar 2018

 

OM NYKREDIT

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Arbejdernes Landsbank
Svendborg, Fyn
Virksomhedsprofiler