PFA Pension,

København
12-10-2017

Asset Manager med store ambitioner til Alternative Investments

Kontakt

PFA Pension

Sundkrogsgade 4
2100
København Ø
Praktisk information
Oprettet:
12-10-2017
Udløber:
26-10-2017
Kviknummer:
LJA-50101968
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Har du minimum 5 års succesfuld erfaring med danske eller internationale infrastrukturinvesteringer? Har du ambitioner om at arbejde med unoterede investeringer og være del af et stærkt investeringsteam hos Danmarks førende institutionelle investor, PFA Asset Management? Hvis det lyder som dig, så skriv til os. Måske er du den vi søger til en nyoprettet stilling i PFA Asset Management Alternative Investments.


Dit nye job

Alternative Investments har ansvaret for PFAs unoterede investeringer indenfor infrastruktur, private equity og kredit. Det er en strategisk ambition for PFA at øge kompetencer og investeringer inden for alternative investeringer, og vi arbejder med en ambitiøs vækststrategi på området. Porteføljen udgør aktuelt cirka 16 milliarder kroner fordelt på investeringer i fonde og direkte investeringer. Vi søger en Asset Manager til en nyoprettet stilling forbundet med vores strategi indenfor langsigtede direkte infrastrukturinvesteringer.


Som Asset Manager bliver dine nøgleopgaver:

  • Ansvar for forvaltning, monitorering og styring af danske og internationale direkte infrastrukturinvesteringer i tæt samarbejde med eksterne partnere, det øvrige investeringsteam samt back- og middle office. Jobbet indebærer deltagelse i bestyrelsesarbejde.

  • Styre ofte komplekse investeringer gennem konstruktions- og driftsfaser, sikre at aftaler overholdes, risici minimeres og kommercielle muligheder eftersættes, styre projektfinansiering mv.

Vi tilbyder muligheden for at komme ombord på en spændende rejse i et investeringsområde i vækst. Du vil arbejde tæt sammen med yderst kompetente og erfarne kolleger i teamet samt internationale partnere, developere, operatører og rådgivere i markedet for infrastrukturinvesteringer. Du vil få ansvaret for at forvalte en voksende portefølje af direkte infrastrukturinvesteringer primært indenfor vedvarende energi og transport, og konstant være på en stejl læringskurve siger Head of Alternative Investments i PFA Asset Management, Peter Tind Larsen.


Jobbet kan i visse perioder indebære rejseaktivitet.


Dine faglige og personlige kompetencer

Vi forventer, at du har minimum fem års succesfuld erfaring med internationale infrastruktur-investeringer. Du har i de første år af din karriere, hos eksempelvis en private equity fond eller en international virksomhed/utility med reale aktiver, enten drevet investeringsprocesser eller haft ansvaret for asset management opgaver. Uanset hvad trives du med at styre og forvalte komplekse investeringer, og har i din karriere fået solidt kendskab til processer og metoder bag asset management.


Rollen som Asset Manager har et bredt scope, og du har en generel interesse og forståelse for den fulde værdikæde fra tekniske og finansielle forhold til strukturering, regulering og administrative processer.


Den ideelle kandidat er cand.oecon., cand.merc., cand.polit. eller tilsvarende med akademiske resultater på højeste niveau. Du arbejder analytisk og struktureret og kan zoome ind på detaljer uden at miste overblikket. Du har gennemslagskraft og kan arbejde sammen med forskellige faglige profiler såsom M&A folk og ingeniører. Den ideelle kandidat har et kommercielt mindset og er god til at etablere og fastholde stærke personlige relationer. Det er også vigtigt, at du er en holdspiller, er hurtig til at tilegne dig ny viden og trives i et miljø med til tider korte deadlines. Du er flydende i skrift og tale på engelsk.


Dit nye team din nye arbejdsplads

 Alternative Investments er et fokusområde i koncernen. PFA Asset Management forvalter investeringer for ca. 450 milliarder kroner på vegne af PFA Pension. Du får 90 kolleger i PFA Asset Management, hvoraf Alternative Investments aktuelt udgør otte personer med baggrund inden for investment banking og private equity. Stemningen i teamet er dynamisk og med fokus på høj faglighed, professionalisme og tæt samarbejde. Glæd dig til en arbejdsplads der har fokus på engagement og performance. PFA har en attraktiv beliggenhed, tæt på byen og offentlig transport, og vi har gode vilkår i forhold til pension, personalegoder, kantineordning etc. Læs mere her om at arbejde i PFA.


Interesseret?

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Alternative Investments Peter Tind Larsen på tlf.: 41 95 02 53 eller mail tdl@pfa.dk.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Jyske Bank
Viborg, Midtjylland
Virksomhedsprofiler