Nykredit

Nykredit,

København
16-09-2021

Application Specialist til Team Finance

Kontakt

Nykredit

Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
16-09-2021
Udløber:
01-10-2021
Kviknummer:
LJA-82669654
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
IT og web
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du arbejde med udvikling og daglig styring af økonomisystemer? Vi udvider nøgleteamet, der arbejder med Nykredits væsentligste finansapplikationer. Måske er du vores nye kollega?

 

Du tager ansvar og har overblik

Vi søger en teamplayer, der vil indgå i et team af specialister, der supporterer vores finansapplikationer. Du får en vigtig position i en virksomhed i forandring, hvilket både stiller høje krav til dig, men åbner også døren for, at du kan skabe den karriere, du ønsker.

 

Du får en spændende hverdag, hvor dine primære opgaver bliver at være superbruger på vores omfangsrige og komplekse finanssystemer - primært systemopsætning og daglig styring. Du vil også bidrage til vores løbende udvikling ved bl.a. at identificere behov for løsninger og procesforbedringer samt deltage i implementering af løsningerne.

 

Teamet har ansvaret for vores standardsystemer: Dynamics 365 FO, Oracle Enterprise Performance Management (EPM Hyperion), Basware (TEM&IP) og vores HR-system. Systemerne understøtter Nykredits regnskabs- og rapporteringsprocesser.

 

Dine primære ansvarsområder bliver at:

 • stå for den daglige styring af systemerne samt opfølgning på brugerhenvendelser

 • have teknisk/installationsmæssigt kendskab til de nævnte systemer

 • sørge for styring og løsning af relevante opgaver

 • agere styrende kontaktperson mellem forretningsbrugere og leverandører samt produktionsselskab

 • deltage i projekter inden for systemområderne både med interne og eksterne leverancer

 • lave analyse og udvikling af integrationer og flow til øvrige systemer

 • procesudvikle og beskrive daglige rutiner.

 

Du har lyst til at arbejde med systemer

Der kan være flere indgange til denne stilling. Du har fx kendskab til et eller flere af systemerne eller sidder i en lignende rolle i dag. Du kan også komme uden konkret erfaring fra de nævnte løsninger, men med et ønske om at specialisere dig inden for fagområdet. Det vigtigste er, at du har en god energi, vilje og evne til at lære.

 

Resultatorienteret og serviceminded teamplayer

Du har som person en pragmatisk tilgang til løsninger og krav, og det motiverer dig at eksekvere dine opgaver. Du er god til at sætte dig ind i komplicerede problemstillinger, og du trives i en rolle med mange kontaktflader og tæt samarbejde på tværs af organisationen. Du får i teamet indflydelse på, hvordan opgaver skal løses, og hvordan man sikrer minimal vedligeholdelse af løsninger fremover. Det er vigtigt, at du er:

 

 • god til at have mange bolde i luften og holde overblikket

 • god til at kommunikere med mange forskellige personalegrupper og leverandører

 • procesorienteret og god til at dokumentere

 • struktureret og pragmatisk

 • god til at løse rutineopgaver såvel som at gennemskue udfordrende problemstillinger.

 

Du er specialist og god til at skabe overblik og håndtere dine mange interessenter. For at lykkes skal du kunne forstå vores forretning, som løsningerne understøtter.

 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen eller til Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte leveranceleder Michael Jacobsen, 44 55 52 96 eller seniorrekrutteringspartner Rasmus Bothmann, 44 55 18 69.

 

Om Nykredit

I Nykredit bliver du en del af noget helt unikt. Udover at vi vil være danskernes foretrukne finansielle partner, vil vi også være en ansvarlig samfundsspiller. Og fordi vi er en del af en forening, der er ejet af vores kunder, har vi helt særlige muligheder og forpligtelser til at give noget tilbage til vores kunder og til samfundet.

 

Hos Nykredit bliver du en del af en kultur, hvor vi sætter en ære i at være ambitiøse på dine vegne, og vi investerer gerne i din udvikling. Til gengæld forventer vi naturligvis også, at du gør dit bedste for kunderne, forretningen og kollegerne. Forenet kan vi mere.

 

By

Aalborg eller København

 

Ansøgningsfrist

01-10-2021


Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler