Jyske Bank

Jyske Bank,

Silkeborg
05-11-2020

Analytikerassistent med interesse for strategi og Risk Management

Kontakt

Jyske Bank

Borgergade 24
8600
Silkeborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
05-11-2020
Udløber:
04-12-2020
Kviknummer:
LJA-81350681
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Brænder du for strategi og analyse, og har du en drøm om at blive konsulent eller lignende? Så har vi måske jobbet for dig.

 

I tæt samarbejde med en af vores seniorspecialister vil du være med til at udarbejde analyser og rapporter, hvor vi udfordrer vores kunder på deres strategi og risici (heriblandt råvare-, valuta-, investerings-, ledelsesfokus- og markedsfokusrisici m.fl.). Derigennem skal du være med til at sikre, at Jyske Bank også fremover fremstår som en attraktiv og værdiskabende sparringspartner for det danske erhvervsliv, og du bliver godt klædt på til et kommende job i konsulentverdenen.

 

Jobbet

Dit arbejde vil tage udgangspunkt i konkrete cases fra Jyske Banks erhvervscentre og kan fx være opgaver, hvor du:

 

 • Deltager på kundemøder med vores erhvervskunder

 • Udarbejder strategiske analyser af virksomheder og brancher til brug på Risk Management-møder, hvor vi bl.a. arbejder med, hvordan ændringer i markedet påvirker en konkret case og kommer med løsningsforslag hertil

 • Udarbejder Risk Management-rapporter, der giver vores største kunder et overblik over deres risici samt potentielle løsningsforslag

 

Du bliver ansat i team Strategi, Analyse og Risk Management, som er en del af Kompetencecenter Erhverv. Strategi, Analyse og Risk Management rådgiver og udfordrer store danske virksomheder på deres strategi og konkurrencemæssige position i markedet. Teamet har tilhørsforhold i Silkeborg og består af fem seniorspecialister, en grafiker samt seks analytikerassistenter.

 

Du kommer til at arbejde tæt sammen med både erhvervspartnere, specialister og grafikere. Det giver dig - sammen med de opgaver, du løser - en god mulighed for at opnå faglig og relevant erfaring inden for virksomhedsfinansiering og drift, strategi samt erfaring med udarbejdelse af professionelt præsentationsmateriale.

 

For at kunne deltage på og forberede materiale til kundemøder forventer vi, at du er fleksibel i forhold til arbejdstider og i gennemsnit kan arbejde to dage om ugen, men med fleksibilitet i forbindelse med eksamener mv.

 

Afdelingen

Kompetencecenter erhverv i Silkeborg er en central del af Jyske Bank Erhverv. Jyske Bank Erhverv er landets 3. største erhvervs bank, oplever pt. betydelig vækst og har landets mest tilfredse erhvervskunder.

 

I Kompetencecenter erhverv samles ansvaret for indsatser og udvikling af fagområder, hvor der ikke kan opnås kritisk masse i afdelingerne i forhold til at opbygge et tilstrækkeligt højt kompetenceniveau. Afdelingen består af 40 kollegaer hvoraf 21 har deres daglige gang i Silkeborg.

 

Vores mål er at understøtte den forretnings- og kompetencemæssige udvikling i Jyske Bank erhverv, hvor vi:

 

 • Understøtter ledelsen og udviklingen af erhvervssegmentet i Jyske Bank

 • Understøtter væsentlige fagområder inden for corporate banking - herunder Risk Management, Cash Management, Trade Finance mm.

 • Deltager i kompetenceudviklingen af erhvervsrådgiverne i afdelingsnettet

 

Din profil

Vi forventer, at du:

 

 • minimum er i gang med 5. semester på en relevant økonomisk uddannelse HA (bachelor), BA.Oecon, Cand.Merc, Cand.Oecon eller lignende og ikke har planer om et eller flere semestre i udlandet,

 • har gode kommunikative færdigheder samt flair for præsentation og kommunikation,

 • er en ansvarsbevidst, kreativ og vedholdende problemløser,

 • har overblik og er god til at se sammenhænge,

 • er serviceminded, har et godt humør og trives i et uformelt miljø,

 • er initiativrig og tør tænke anderledes,

 • i gennemsnit kan arbejde to dage om ugen,

 • accepterer fleksible arbejdstider i forbindelse med deltagelse på kundemøder.

 

Ansøgning

Ansøgningsfrist: 04.12.2020.

 

Sammen med din ansøgning og dit CV bedes du uploade dine foreløbige eksamensresultater.

HR Partner Lars Faartoft og Leder af Strategi, Analyse og Risk Management Martin Lund Sværdborg vil tage sig af din ansøgning.

   

Mere information

Interesseret? Så kan du ringe og få mere at vide:

 

Martin Lund Sværdborg

Leder

Afdeling: Kompetencecenter Erhverv

Telefon: 89896857

Mobil: 29 29 84 46

 


Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Nykredit - Center Ringsted
Ringsted, Midtsjælland
Jyske Bank
København, Storkøbenhavn
Virksomhedsprofiler