Nykredit

Nykredit,

Høje-Taastrup
15-09-2021

Ambitiøse juniorspecialister til KYC

Kontakt

Nykredit

Praktisk information
Oprettet:
15-09-2021
Udløber:
15-10-2021
Kviknummer:
LJA-82663904
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

I Nykredit vil vi skabe overblik, muligheder og tryghed for vores kunder! Vil du være med til at sikre, at fundamentet for at drive forretning i Nykredit er på plads? Så tilbyder vi et rigtig spændende job inden for et af tidens vigtigste områder i den finansielle sektor: Kundekendskab (KYC).

 

Forenet kan vi mere

I Nykredit er vi ikke som de andre. Jo, vi er en bank. Og jo, vi er et realkreditinstitut. Men vi adskiller os på et vigtigt punkt: Vi er ejet af en forening af kunder. Det er en af grundene til, at vi hver dag arbejder på at blive #bedsttilkunder.

 

Nykredit skal være et ordentligt sted at være kunde. Som organisation tager vi ansvar for, at vi lever op til de lovgivningsmæssige krav, så vores kunder er fuldt compliant og derved kan få den hjælp og rådgivning, de søger, når de henvender sig til Nykredit. Dit nye job og din indsats har derfor betydning for kunderne, Nykredit og samfundet. Som medarbejder i KYC i Nykredit vil du opleve, at udfordringerne og ansvaret, du får, vokser i takt med den indsats, du yder. Dine primære opgaver består i at:

screene kundeforhold samt vurdere compliance og eventuelle risici

indhente, kontrollere og verificere dokumentation på kunder

udfærdige indstillinger til endelig godkendelse af risikokunder

stå for kommunikation (skriftligt og mundtligt) med både kolleger og kunder.

 

Dig som person

Du har stor interesse (eller er nyuddannet) inden for bank, økonomi, jura el.lign. Du har ikke nødvendigvis erfaring med KYC, men vi forventer, at du er læringsparat, flittig og engageret og indgår helt naturligt i teamsamarbejde. Du er omhyggelig og god til at arbejde selvstændigt med fokus på detaljen. Som person er du energifyldt, og du har gåpåmod og lyst til at lære nyt. Du trives både med administrative opgaver samt med kontakt til kunder og kolleger. Du trives desuden godt i en performancekultur, hvor du tager ansvar for at nå både dine egne og teamets mål.

 

Din nye arbejdsplads

Som juniorspecialist i KYC får du en unik mulighed for at kickstarte din karriere i en fast stilling. Derfor forventer vi også, at du gerne vil være her i flere år, hvor du kan udvikle dig løbende. Du bliver en del af KYC Privat med ca. 120 kolleger. I dit team skal du arbejde sammen med både fastansatte kolleger og studerende, som har samme interesse for den finansielle sektor. Du bliver samtidig ansat i et område, der har stor fokus i sektoren, og du skal være med til at implementere nye krav i takt med, at de udvikles. Du får en grundig oplæring i alle processer, produkter og systemer, så du har den bedste mulighed for at løse opgaverne med den fornødne akkuratesse.

 

Vi søger medarbejdere både til vores afdeling i Høje-Taastrup og i Viby-Jylland. Vi sidder i moderne faciliteter med bærbare computer, hvor der også vil være mulighed for at arbejde hjemmefra nogle dage i løbet af ugen. Der er desuden mulighed for at indgå i kantineordning.

 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte afdelingsdirektør Danny Krasnik, 30 16 07 23, afdelingsdirektør Joakim Husted, 42 66 04 09 eller seniorrekrutteringspartner Jennifer Andersen, 44 55 18 62.

 

Bemærk, at der er tale om fuldtidsstillinger og ikke studenterstillinger eller stillinger i et sabatår.

 

Om Nykredit

I Nykredit bliver du en del af noget helt unikt. Udover at vi vil være danskernes foretrukne finansielle partner, vil vi også være en ansvarlig samfundsspiller. Og fordi vi er en del af en forening, der er ejet af vores kunder, har vi helt særlige muligheder og forpligtelser til at give noget tilbage til vores kunder og til samfundet.

 

Hos Nykredit bliver du en del af en kultur, hvor vi sætter en ære i at være ambitiøse på dine vegne, og vi investerer gerne i din udvikling. Til gengæld forventer vi naturligvis også, at du gør dit bedste for kunderne, forretningen og kollegerne. Forenet kan vi mere.

 

By

København

 

Ansøgningsfrist

24-09-2021

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler