Nykredit

Nykredit,

København
17-09-2019

Account Manager til Internationale Privatkunder

Kontakt

Nykredit

Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Tlf: 70 10 90 00
Praktisk information
Oprettet:
17-09-2019
Udløber:
29-09-2019
Kviknummer:
LJA-75701909
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du proaktiv, og trives du i et miljø, som altid er i bevægelse? Og vil du være med til at sikre, at Nykredit laver forretning med de rette kunder? Så er jobbet i Internationale Privatkunder hvor vi primært betjener danske privatkunder bosat i udlandet måske noget for dig?

 

Stort ansvar og indflydelse på forretningen

Du bliver en del af enheden Internationale Privatkunder, som er et af to arbejdsområder i International. Du får stor indflydelse på enhedens udvikling, og sammen med dine kolleger er du med til at sikre den fremtidige drift. Til dagligt skal du indgå i arbejdet med rådgivning af privatkunder inden for boligbank og investering med afsæt i de rammer, som Nykredit kan tilbyde kunder med bopæl i udlandet. Du får din egen kundeportefølje, som består af forskelligartede kunder, og jobbet indeholder derfor rådgivningstunge opgaver, hvor de mest interessante kunder skal plejes og udvikles gennem din rådgivning. Herudover får du også opgaver af ekspeditionsmæssig- og administrativ karakter. I International har vi stort fokus på compliance og AML, for det vigtigste er, at vi kun laver forretning med de rigtige kunder.

 

Finansielt uddannet med lyst til at lære nyt

Vi forestiller os, at du har solid erfaring med rådgivning af privatkunder inden for boligbank og investering. Du har pionerånd og trives i et miljø, hvor der ikke altid er faste forretningsgange, og hvor du som en vigtig del af et lille team er med til at udtænke løsningerne. Du kan dit kredithåndværk og rådgive komplekse kunder. Samtidig har du stærke kommunikative evner på både dansk og engelsk. Sidst men ikke mindst, er du ikke bange for at give den en skalle med de administrative opgaver.

   

Account Manager med ambitioner og drive

Du ser muligheder og tilegner dig hurtigt ny viden. Samtidig sætter du kvalitet og fremdrift i højsædet for at skabe resultater. Du er samarbejdsorienteret og trives i et miljø, som er i bevægelse. Du arbejder proaktivt og drives af at skabe klarhed over komplekse problemstillinger. Netop fordi du kan skabe overblik og tryghed, oplever dine kunder dig som tillidsskabende og løsningsorienteret.

 

Din nye arbejdsplads

I International har vi stort fokus på Nykredits BoligBank, Assets Under Management, Private Banking samt Private Banking Elite, og vi samarbejder tæt med de ansvarlige afdelinger i mange sager. Vi er 27 engagerede medarbejdere, som brænder for at skabe gode resultater og udvikle Nykredits internationale privatkundeforretning. Vi har en direkte, men hjertelig tone og sætter pris på godt humør i hverdagen.

 

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt underdirektør Hanne Egaa, 44 55 15 20 eller seniorrekrutteringspartner Tine Wilhelmsen, 44 55 57 89.

 

Ansøgningsfrist: 29. september 2019 

 

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.


Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Nykredit
Kolding, Syd- og Sønderjylland
Nykredit
København, Storkøbenhavn
Virksomhedsprofiler