Nykredit, International Real Estate

Nykredit, International Real Estate,

København
30-01-2018

Account Manager til International Real Estate, København

Kontakt

Nykredit, International Real Estate

Kalvebod Brygge
1560
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
30-01-2018
Udløber:
18-02-2018
Kviknummer:
LJA-55522408
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Unik mulighed for at arbejde med nogle af Nykredits største udenlandske ejendomskunder og assistere vores Senior og Chief Account Managers med at servicere dem.

 

Dit kommende job

Din primære opgave bliver at understøtte og samarbejde med Senior og Chief Account Managers, så vi kan servicere vores udenlandske kunder på primært det svenske og sekundært det tyske og finske marked samt samarbejdspartnere bedst muligt. Vores ambition er at være den foretrukne samarbejdspartner inden for Real Estate.

 

Dine ansvarsområder

Som Account Manager får du konkret erfaring med alle opgaver og processer i forhold til vores kunder og deres behov. Du står blandt andet for at:

 

  • udarbejde term sheets, analyser og kreditindstillinger sammen med den kundeansvarlige

  • udarbejde oplæg og præsentationer samt deltage i kundemøder

  • koordinere kunde- og regnskabsanalyse samt vurderinger

  • arbejde med CRM og lønsomhedssystemer

  • deltage i forhandlinger og udarbejde lånedokumentation samt transaktioner

  • udvikle og pleje vores kunder og generel kundehåndtering

  • understøtte serviceringen af vores eksterne samarbejdspartnere.

 

 

Din erfaring

Du har en dybdegående viden om finansielle løsninger til større ejendomskunder på det svenske og tyske marked kombineret med krediterfaring. Du har en udtalt interesse for erhvervslivet herunder ejendomsmarkedet samt gode analytiske evner inden for regnskab og virksomhedsanalyse. Det er en fordel, hvis du har flair for anvendelse af Excel og lignende værktøjer, kombineret med en finansiel baggrund og en HD eller lignende. 

 

Du har stærke kommunikative evner på engelsk og svensk og kan nemt formidle svært tilgængeligt stof. Du kan arbejde detaljeret og samtidig have overblik. Med direkte kunde- og salgsansvar som en mulig karrierevej er det også helt afgørende, at du er god til at skabe relationer med kunder og samarbejdspartnere og har et højt energi- og serviceniveau.

 

Din nye arbejdsplads

International Real Estate er en del af CIB, hvor vi samlet er 90 medarbejdere med arbejdsplads i Krystallen i København. Vi håndterer store ejendomskunder og investorer samt servicerer en række eksterne samarbejdspartnere. Vi arbejder med både danske og internationale kunder og sammensætter individuelle finansielle løsninger baseret på både bank og realkredit.

 

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt afdelingsdirektør Claus Aaby, 44 55 20 69/30 16 06 58 eller senior rekrutteringspartner Tine Wilhelmsen, 44 55 57 89.

   

Ansøgningsfrist: 18. februar 2018

  

OM NYKREDIT

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Arbejdernes Landsbank
Nyborg, Fyn
BankNordik
København, Storkøbenhavn
Virksomhedsprofiler