Nykredit

Nykredit,

København
21-09-2021

Account Manager til Corporates & Institutions - Real Estate

Kontakt

Nykredit

Kalvebod Brygge 47
1780
København V
Danmark
Tlf: 70 10 90 00
Praktisk information
Oprettet:
21-09-2021
Udløber:
24-09-2021
Kviknummer:
LJA-82690588
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Du får her en unik karrieremulighed for at arbejde med nogle af Nykredits største danske og udenlandske ejendomskunder og assistere vores senior-/Chief Account Managers ved at rådgive og servicere dem.

 

I Real Estate håndterer vi Nykredits største ejendomskunder, der består af både store danske ejendomskunder, udenlandske ejendomsinvestorer i Danmark samt ejendomsinvestorer i Sverige, Tyskland og Finland. Vi dækker alle behov for vores ejendomskunder og sammensætter langsigtede finansielle løsninger inden for realkredit, projekt- og byggefinansiering, renteafdækning og håndtering af cash flow.

 

Dit kommende job

Din primære opgave bliver indgå i et meget tæt samarbejde med senior-/Chief Account Managers, så vi kan servicere og rådgive vores danske og udenlandske ejendomskunder på højeste niveau. Vores ambition er at være Bedst til ejendomskunder og dermed den foretrukne samarbejdspartner inden for ejendoms- og byggefinansiering.

 

Dine ansvarsområder

Som Account Manager får du en bred vifte af opgaver, der berør alle kundens behov fra A-Z. Så udover, at du selvfølgelig altid skal sikre, at vi er compliant og bidrage til den gode kundeoplevelse, så skal du også:

udarbejde term sheets, analyser og kreditindstillinger samt foretage pris- og lønsomhedsberegninger

udarbejde oplæg og præsentationer samt deltage i forhandlinger og transaktioner

deltage i kundemøder og varetage en selvstændig kundekontakt

understøtte serviceringen af og koordinere med mange interne og eksterne samarbejdspartnere.

 

Fokus på kunder og samarbejde

Du har viden om og erfaring med finansielle løsninger til større erhvervs-/ejendomskunder kombineret med godt kredithåndværk. Du har en udtalt interesse for erhvervslivet - herunder ejendomsmarkedet - samt gode analytiske evner inden for regnskab og virksomhedsanalyse. Du har ligeledes flair for anvendelse af IT-værktøjer og ved, hvad det kræver at håndtere professionelle kunder på et højt niveau. Du har en økonomisk/finansiel uddannelsesmæssig baggrund på kandidat- eller HD-niveau.

 

Af natur er du struktureret, kvalitetsbevidst og proaktiv. Du tager ansvar og kan arbejde selvstændigt, samtidig med at du agerer aktivt i og med teamet. Med direkte kunde- og salgsansvar som en mulig karrierevej er det også helt afgørende, at du er god til at opbygge og skabe relationer til kunder og samarbejdspartnere. Desuden har du et smittende energi- og serviceniveau. Engelsk på et tilfredsstillende niveau er en fordel.

 

Din nye arbejdsplads

Vi er en del af Corporates & Institutions (C&I), hvor vi er 200 medarbejdere inden for Corporates, Real Estate, Special Housing, Institutions og Markets. Vi har til huse i København på Kalvebod Brygge 47.

 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt afdelingsdirektør Torben Plambæk på 20 41 45 64 eller seniorrekrutteringspartner Tine Wilhelmsen, 44 55 57 89.

 

Om Nykredit

I Nykredit bliver du en del af noget helt unikt. Udover at vi vil være danskernes foretrukne finansielle partner, vil vi også være en ansvarlig samfundsspiller. Og fordi vi er en del af en forening, der er ejet af vores kunder, har vi helt særlige muligheder og forpligtelser til at give noget tilbage til vores kunder og til samfundet.

 

Hos Nykredit bliver du en del af en kultur, hvor vi sætter en ære i at være ambitiøse på dine vegne, og vi investerer gerne i din udvikling. Til gengæld forventer vi naturligvis også, at du gør dit bedste for kunderne, forretningen og kollegerne. Forenet kan vi mere.

 

By

København

 

Ansøgningsfrist

24-09-2021

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler