L'easy

L'easy,

Odense
11-12-2017

3C RETAIL A/S søger Finansiel Controller

Kontakt

L'easy

Østre Stationsvej 1-5
5000
Odense C
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
11-12-2017
Udløber:
07-01-2018
Kviknummer:
LJA-52800502
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du analytisk anlagt og god til at omsætte store datamængder til beslutningsgrundlag? Vil du være medspiller i et fagligt stærkt funderet team? Har du lyst arbejde i en ambitiøs vækstkoncern med brands som LEASY, LEASY Business og D|E|R Privat Finans?

 

Du kommer til at varetage en bred vifte af afvekslende opgaver, som dækker både finansiel- og business controlling, som du skal medvirke til at løse, og du får en bred kontaktflade i koncernen.

 

Stillingen

Med reference til chefen for finansiel controlling kommer du til at indgå i Koncern Controlling teamet, hvor du i samarbejde med syv engagerede kolleger varetager opgaver på tværs af de lande og brands, der indgår i 3C RETAIL-koncernen.

 

Arbejdsopgaver

Som finansiel controller bliver din primære opgave at servicere vores danske forretningsenhed på bl.a. disse opgaver:

 

  • Udarbejdelse af budgetter i samarbejde med driftsorganisationen

  • Udarbejdelse af årsrapporter samt korrespondance med revision

  • Gennemgang af månedsregnskab herunder budgetopfølgning

  • Skattemæssige og momsmæssige forhold

  • Sparringspartner til forretningsenheden LEASY Business

  • Ad hoc opgaver

 

 

Din baggrund

Vi forstiller os, at du har en økonomisk uddannelse på HD (R), HA eller cand.merc.aud-niveau. Din uddannelse har du suppleret med erfaring fra en revisionsvirksomhed eller fra en økonomifunktion i en kommerciel virksomhed. Her har du stiftet bekendtskab med finansiel controlling i bred forstand, revision af større selskaber, regnskabsudarbejdelse og skatte- og momsafregning.

 

Hvem er du?

Du er analytisk anlagt og forstår at planlægge og prioritere dine opgaver ud fra forretningsmæssige hensyn. Du arbejder selvstændigt, struktureret og vedholdende med dine opgaver. Du vil få en bred kontaktflade, så det er vigtigt at du har gode kommunikationsevner, er vant til at argumentere sagligt og kan begå dig på tværs af organisationen på alle niveauer. Du har et godt tag på Excel, uden at du nødvendigvis er superbruger.

 

Vi tilbyder

Du får masser af faglige udfordringer og mulighed for sparring i et fagligt stærkt miljø. Du vil i høj grad få frihed under ansvar, blive en del af et travlt miljø, men som team griner og udvikler vi os sammen. 3C RETAIL er en dynamisk, udviklingsorienteret koncern, hvor dagligdagen er præget af et højt aktivitetsniveau, afveksling og masser af udfordringer. Beslutningsvejene er korte, arbejdsklimaet uformelt og kollegerne engagerede.

 

Du får gode ansættelsesforhold, løn efter kvalifikationer, pensionsordning og tilbud om kantine- og massageordning.

Din arbejdsplads bliver på 3C RETAILs hovedkontor, der ligger lige ved banegården i Odense.

 

Derudover

Såfremt du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chef for finansiel controlling Mikael Rasmussen på tlf. 30 87 90 41.

 

Send din ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende holder samtaler, og afslutter rekrutteringsforløbet, når vi har fundet den rette kandidat. Alle ansøgninger behandles fortroligt.

Søg jobbet HER

 

3C RETAIL A/S er en ambitiøs vækstkoncern med mere end 540 medarbejdere og en årlig omsætning på 2 mia. kr. 3C RETAIL-koncernen omfatter bl.a. virksomhederne LEASY, D|E|R Privat Finans og VÆRSGO i Danmark, samt Thorn i Norge og Sverige

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Vækstfonden - Vojens
Syd- og Sønderjylland
Arbejdernes Landsbank
København, Storkøbenhavn
Virksomhedsprofiler